FOTO un VIDEO: Rīgā noticis antīko automobiļu brauciens "Retromance 2024"

Video skaties šeit
Vairāk foto skaties šeit

Antīko automobiļu svētki Rīgā

Sestdien, 27. jūlijā, Rīgā norisinājās jau otrais antīko automobiļu brauciens "Retromance 2024". Šī īpašā pasākuma ietvaros no rīta no plkst. 8:00 līdz 9:30 pie Rīgas Motormuzeja pulcējās vairāk nekā 25 pirmskara automobiļi, piedāvājot apmeklētājiem iespēju baudīt unikālus un vēsturiski nozīmīgus transportlīdzekļus.

Pasākuma norise un atmosfēra

Pasākums, ko rīkoja Rīgas Motormuzejs un Latvijas Antīko automobiļu klubs, pulcēja gan automobiļu entuziastus, gan viesus, kuri ieinteresēti vēsturē un kultūrā. Apmeklētāji varēja ne tikai aplūkot dažādu marku un modeļu automobiļus, bet arī sarunāties ar to īpašniekiem, kuri labprāt dalījās stāstos par savu auto restaurāciju un saglabāšanas process.

FOTOGRĀFIJAS un VIDEO no pasākuma

Pasākuma laikā tika uzņemti daudz dažādu fotoattēlu un video, kuri lieliski atspoguļo gan automobiļu skaistumu, gan apmeklētāju prieku. Šīs fotogrāfijas ļauj autentiski izjust pasākuma gaisotni, kā arī aplūkot antīko automobiļu nianses.

Antīko automobiļu mīļotāju kopiena

"Retromance 2024" ir ne tikai lieliska izprieca automobiļu mīļotājiem, bet arī iespēja stiprināt kopienas saites starp līdzīgi domājošajiem cilvēkiem. Katrs brauciens ir apliecinājums tam, cik svarīgi ir saglabāt un nodot nākamajām paaudzēm mūsu vēstures mantojumu. Izbaudot Rīgas skaistumu un šos vēsturiskos braucamos, dalībnieki noteikti aizveduši sev līdzi neaizmirstamus iespaidus un jaunas atmiņas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas