Gailītis iekļūst Vācijas kausa 1/4 finālā, Zorikam 8+5 pret ASVEL, Šteinbergam 9+5+3Basketbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gailītis iekļūst Vācijas kausa 1/4 finālā, Zorikam 8+5 pret ASVEL, Šteinbergam 9+5+3

Gailīša panākums Vācijas kausa ceturtdaļfinālā

Latviešu basketbola treneris Jānis Gailītis un viņa vadītā Veisenfelsas komanda šodien izcīnīja vietu Vācijas kausa ceturtdaļfinālā. Šis ir nozīmīgs sasniegums, kas apliecina Gailīša profesionālo izaugsmi un komandas potenciālu šajā prestižajā turnīrā. Veisenfelsa turpina parādīt labu sniegumu, un šis progress ir solis uz priekšu komandas mērķu sasniegšanā.

Zorika sniegums pret ASVEL

Kristers Zoriks izcēlās ar savu spēli, gūstot astoņus punktus un piesniedzot piecas rezultatīvas piespēles pret Vilerbānas ASVEL. Zorika sniegums bija nozīmīgs komandas panākumam, un viņa veiktās piespēles palīdzēja nostiprināt komandas uzbrukumu. Ar šādām snieguma izpausmēm Zoriks turpina pierādīt sevi kā vērtīgu spēlētāju savā komandā.

Šteinberga produktivitāte Spānijā

Mārcis Šteinbergs turpina izcelties Spānijas čempionātā, kur šoreiz viņa rezultātu rādītāji bija 9 punkti, 5 atlēkušās bumbas un 3 piespēles. Šteinberga darbība laukumā ir pamanāma, un viņa ieguldījums spēlēs padara viņu par būtisku komandas sastāvdaļu. Viņa sniegums liecina par augstu profesionālo līmeni un ir iedvesmojošs piemērs citiem Latvijas sportistiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas