«Grand Slam» fināliste Kolinsa atceļ karjeras beigšanas plānu, TOP10 tenisiste turpinās spēlēt
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 14:15
  • LSM
  • 5

«Grand Slam» fināliste Kolinsa atceļ karjeras beigšanas plānu, TOP10 tenisiste turpinās spēlēt

Kolinsa atsauc iepriekšējo lēmumu

Pasaules ranga 9. vietas īpašniece Daniela Kolinsa ir nolēmusi atcelt iepriekš paziņoto lēmumu par karjeras beigšanu. Viņa, kura iepriekš bija norādījusi, ka plāno noslēgt savu profesionālo tenisa karjeru sezonas noslēgumā, tagad ir apņēmības pilna turpināt cīņu tenisā.

Grand Slam sasniegumi

Kolinsa ir pazīstama ar savu izcilību laukumā, un viņas lielākais sasniegums ir fināla sasniegšana kādā no "Grand Slam" līmeņa turnīriem. Šis panākums ir nostiprinājis viņas vārdu tennismaindā un radījis milzīgu interesi par viņas ceturkšņa fināliem, pusfināliem un citiem izciliem sniegumiem.

Plāni nākotnē

Ceturtdien Kolinsa apstiprināja, ka plāno turpināt spēlēt arī 2025. gadā. Šis solis ir pārsteidzošs daudziem tenisa faniem, kuri novērtē viņas aizrautību un apņēmību; Kolinsa vēl aizvien ir vieni no vadošajiem spēlētājiem pasaulē un sagatavo sev ceļu uz jauniem panākumiem.

Fanu atbalsts un sagaidāmās sacensības

Ar šādu paziņojumu Kolinsa ir ieguvusi fanu un mediju atbalstu, kas cer redzēt viņu uz laukuma vēl daudzus gadus. Nākamās sezonas laikā tenisistes karjerā tiek plānotas vairāki augsta līmeņa turnīri, un visi gaida ar dzirkstošu interesanti, kā viņa sevi apliecinās starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas