• 2024. gada 26. jūlijs 22:08
  • Diena
  • 11

Graudiņa un Miezis gandarīti par Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju

Graudiņa un Miezis par olimpiskajām sajūtām

Tīna Laura Graudiņa un Nauris Miezis, kuri ir Latvijas delegācijas karognesēji, ir pārgatavojušies Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijai. Sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) viņi pauda savu izpratni par nozīmīgumu un vēsturi, kas ir saistīta ar šiem grandiozajiem pasākumiem.

Sajūtas pirms ceremonijas

Abiem sportistiem ir liels prieks par iespēju piedalīties šajos notikumos, un viņi atzīmēja, ka dalība olimpiskajās spēlēs ir sapnis, kas piepildās ikvienam sportistam. Graudiņa uzsvēra, cik svarīgi ir būt daļai no Latvijas komandas, un Miezis piebalsoja, sakot, ka viņš jūtas lepns pārstāvēt savu valsti tiem tūkstošiem skatītāju, kas pulcēsies, lai svinētu sportu.

Latvijas delegācijas garšīgā izskats

Abu karognesēju atklāšanas ceremonijā gatavībā ir arī Latvijas delegācijas īpašais kostīms, kas tiek veidots ar vērienīgu un stilīgu dizainu, tā parādot Latvijas kultūru un identitāti. Graudiņa un Miezis uzsvēra, cik svarīgi ir, lai Latvijas izskats šajā globālajā platformā izceltu valstī pašreizējo un vēsturisko sporta sasniegumu garu.

Apņēmība un cerības

Miezis norādīja, ka, neskatoties uz lielo satraukumu, viņi ir apņēmības pilni, lai šajās spēlēs iemūžinātu savus sasniegumus. Abus sportistus vieno vēlme ne tikai pārstāvēt Latviju, bet arī pierādīt, ka, apvienojot spēkus un centienus, var sasniegt jebko. Tīna un Nauris pauda optimismu, ka Parīzes olimpiskās spēles kļūs par izcilu pieredzi viņu sportista ceļā.

Noslēguma domas

Kopumā Graudiņa un Miezis ir pārpilni ar entuziasmu un apņēmību attiecībā uz gaidāmo Parīzes olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju. Viņi cer, ka šis notikums kļūs par iedvesmu ne tikai viņiem pašiem, bet arī nākamām sportistu paaudzēm Latvijā. "Mēs esam šeit kā daļa no lielākas ģimenes - Latvijas," piebilda Miezis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas