Jauniešiem iespējas apgūt virtuālās realitātes spēļu dizainu

Jaunas iespējas jauniešiem

Latvijas jauniešiem ir radusies unikāla iespēja apgūt virtuālās realitātes spēļu dizaina prasmes. Sadarbībā ar lielāko datoru komplektēšanas un sastāvdaļu tirdzniecības uzņēmumu “Dateks Grupa”, šogad tika izveidota pirmā virtuālās realitātes spēļu dizaina skola – “Dateks Gaming School” (DGS).

Inovatīva pieeja mācībām

“Dateks Gaming School” piedāvā inovatīvu un saistošu pieeju mācībām, kur bērni un jaunieši varēs ne tikai apgūt teorētiskās zināšanas, bet arī praktiski pielietot tās jaunākajās tehnoloģijās. Skola nodrošinās kvalificētus pasniedzējus, kā arī modernu aprīkojumu, lai nodrošinātu ikvienam iespēju izpausties radoši.

Vasaras nometnes un grupu nodarbības

DGS šobrīd aicina jauniešus pieteikties vasaras nometnēm, kas notiks augustā, kā arī uz grupu nodarbībām nākamajam mācību gadam. Šīs aktivitātes sniedz iespēju ne tikai apgūt jaunas prasmes, bet arī iepazīties ar citiem līdzīgi domājošiem jauniešiem, kas ir ieinteresēti spēļu dizainā un tehnoloģijās.

Nākotnes iespējas

Ātrā digitālā attīstība un virtuālās realitātes popularitāte veido labvēlīgu vidi jaunajiem talantiem, kuri vēlas ieņemt vietu šajā dinamikajā nozarē. Ar “Dateks Gaming School” iniciatīvu Latvijas jaunieši tiek aicināti pieteikties un uzsākt ceļu uz karjeru virtuālās realitātes spēļu dizainā, piedāvājot foto, video un interaktīvu saturu pasaulē, kurā tehnoloģijas turpina attīstīties strauji.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas