Jeļena Karadžana paziņo, ka sver 39 kilogramus un publisko fotogrāfijas, izrādot savu augumuPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 2. oktobris 12:30
  • TV3
  • 9

Jeļena Karadžana paziņo, ka sver 39 kilogramus un publisko fotogrāfijas, izrādot savu augumu

Vairāk foto skaties šeit

Jeļena Karadžana atklāj savu svaru

Influencere un šovu zvaigzne Jeļena Karadžana ir izraisījusi plašu sabiedrības uzmanību, paziņojot, ka viņas svars atkal ir zem 40 kilogramiem. Šī atklātība nāk pēc tam, kad daudzi viņas sekotāji ir izteikuši bažas par viņas veselību un izskatu, īpaši ņemot vērā viņas slaido augumu.

Fotogrāfijas ar savu augumu

Jeļena ir nolēmusi dalīties ar savu ceļojumu un publicējusi fotogrāfijas, kurās viņa demonstrē savu figūru. Viņas publicētās bildes apliecina, ka, neskatoties uz zemo svaru, viņas ķermenis ir harmonisks un muskuļu tonuss ir acīmredzams. "Es neesmu tikai kauli un āda," viņa komentēja pie fotogrāfijām, uzsverot, ka ir apmierināta ar savu izskatu un dzīvesveidu.

Atbalsts no sekotājiem

Pēc Jeļenas paziņojuma, viņa ir saņēmusi daudzas pozitīvas atsauksmes no saviem atbalstītājiem, kuri izsaka apbrīnu par viņas pašpārliecinātību un drosmi dalīties ar savu pieredzi. Daudzi no viņiem aicina uz veselīgu attieksmi pret ķermeni un uzsver, ka svarīgākais ir pašsajūta un veselība, nevis cipari uz svariem.

Diskusija par ķermeņa pozitīvismu

Šis notikums ir izraisījis plašāku diskusiju sabiedrībā par ķermeņa pozitīvismu un veselības standartiem. Daži kritiķi uzsver, ka ir nepieciešams uzmanīgi pievērsties šādam tēmu lokam, jo tas var ietekmēt jauniešu pašvērtējumu un veselības izpratni. Jeļena, savukārt, uzsver, ka ikviens ir pelnījis mīlēt savu ķermeni neatkarīgi no tā, kāds tas ir.

Nobeigums

Jeļena Karadžana, kā spilgts sabiedrības un mediju figūra, turpina ietekmēt un iedvesmot citus, runājot par ķermeņa tēlu un veselību. Viņas drosme dalīties ar personīgiem aspektiem no sava dzīves ceļojuma ļauj viņas sekotājiem redzēt, ka katra cilvēka ķermenis ir unikāls, un svarīgākais ir justies labi pašam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas