"Kandavas/Turības" trenēšana jaunajā sezonā uzticēta FeldmanimBasketbols — Latvijas turnīri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Kandavas/Turības" trenēšana jaunajā sezonā uzticēta Feldmanim

Jaunā sezona ar jauniem izaicinājumiem

Basketbola komanda "Kandava/Anzāģe", kas pirms diviem gadiem izcīnīja uzvaru "Ramirent" Nacionālajā līgā, šajā sezonā ir apvienojusi spēkus ar "Turības" basketbola sistēmu, izveidojot jaunu vienību ar nosaukumu "Kandava/Turība". Šī apvienošanās sola ne tikai jaunu komandas identitāti, bet arī potenciāli vairākus uzlabojumus komandas sniegumā.

Jaunais galvenais treneris

Kā pirmais svarīgais solis jaunajā sezonā komandas vadību ir pārņēmusi Raimonds Feldmanis, kurš iecelts par galveno treneri. Feldmanis iepriekš strādājis Ukrainas komandā "Prometey", kas ir pazīstama ar savu augsto konkurētspēju un profesionalitāti. Šī pieredze var spēlēt nozīmīgu lomu "Kandava/Turība" attīstībā, ņemot vērā, ka treneris ir strādājis augstā līmenī.

Apvienošanās potenciāls

Apvienojoties ar "Turības" basketbola sistēmu, "Kandava/Anzāģe" cer uz labāku komandas sniegumu un jauniem talantiem. "Turība" ir zināma ar savu spēcīgu jaunatnes līgu, un šī apvienošana var nodrošināt komandu ar jauniem spēlētājiem un resursiem, lai konkurētu augstāka līmeņa turnīros. Ir sagaidāms, ka šī sadarbība ne tikai uzlabos komandas spēlētāju prasmes, bet arī veicinās basketbola attīstību reģionā.

Visi uz jaunajām izaicinājumiem

Jaunā komanda gatavojas uzsākt sezonu ar ambīcijām un mērķiem, kas ir augstāki nekā iepriekš. Ar Feldmaņa vadību galvenā uzmanība tiks pievērsta komandas saliedētībai, stratēģiskajai plānošanai un spēlētāju attīstībai. Basketbola fani un atbalstītāji ar nepacietību gaida, kā "Kandava/Turība" pārstāvēs sevi augstākajos Latvijas basketbola līmeņos, un izskatās, ka šis sezonas starts būs izšķirošs gan komandai, gan tās līdzjutējiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas