• 2024. gada 23. jūlijs 17:52
  • Delfi
  • 7

Kitija Laksa atgriežas Itālijas klubā Skio "Famila"

Kitijas Laksas atgriešanās Itālijā

Latvijas basketboliste Kitija Laksa turpinās savu karjeru Itālijā, pievienojoties Spēkavīrs Skio "Famila" klubam, kas ir Itālijas vicečempions. Šis solis iezīmē jaunu posmu 26 gadus vecās sportistes karjerā, kas jau iepriekš guvusi plašu atpazīstamību Eiropas basketbola laukumos.

Karjeras attīstība Skio "Famila"

Laksa, kura iepriekš spēlējusi citos Eiropas klubos un piedalījusies WNBA, ir pazīstama ar savu uzbrukuma jaudu un precīzajiem metieniem. Klubs Skio "Famila" cer, ka viņas talants un pieredze palīdzēs komandai sasniegt vēl augstākus mērķus, iekļaujot Eiropas prestižo turnīru.

Kluba paziņojums

Klubs oficiālajā paziņojumā atzinīgi novērtēja Laksas ierašanos un uzsvēra, ka viņas pievienošanās komandai ir liels ieguvums. «Mēs esam priecīgi, ka Kitija ir pievienojusies mūsu komandai. Viņas spēju izcelties kritiskās situācijās un pieredzi starptautiskā līmenī ir neatsverama,» sacīja kluba prezidents.

Fani un komanda

Fani ir sajūsmā par Laksas atgriešanos Itālijā un cer, ka viņas klātbūtne uz laukuma dos jaunu enerģiju un sparu komandai. Kitija ir ieguvusi cieņu un atbalstu no faniem visā pasaulē, un tagad viņi ar nepacietību gaida, kad redzēs viņas spožos sniegumus Skio "Famila" sastāvā.

Secinājums

Šis jaunais posms Kitijas Laksas karjerā sola daudzus interesantus mirkļus gan viņai, gan “Famila” komandai. Basketbola sabiedrība ar nepacietību gaida pirmos turnīrus un spēles, kurās Kitija demonstrēs savas prasmes un centienus palīdzēt komandai izcīnīt uzvaras.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas