Kramaričam hat-trick, Leipciga un Dortmunde uzvar, Štutgarte zaudē

Kramaričs turpina dominēt

Vācijas Bundeslīgas jauno sezonu uzsāka ar lieliskiem izpildījumiem, un īpaši izcēlās Horvātijas uzbrucējs Andrejs Kramaričs. Viņš, spēlējot par "Hoffenheim," izcēlās ar neticamu hat-trick, palīdzot savam klubam svinēt uzvaru pār "VfL Wolfsburg" ar rezultātu 3:1. Kramariča sniegums apliecināja viņa nespēlēto spēju būt izšķirošam šāda augsta līmeņa mačos.

Dortmunde un Leipciga gūst uzvaras

Pirmajā kārtā Dortmundes "Borussia" demonstrēja lielisku sniegumu, izcīnot pārliecinošu uzvaru pār Frankfurtes "Eintracht" ar 2:0. Pirmais puslaiks bija ļoti dinamiskas spēles laikā, un divi vārti nodrošināja Dortmundes komandas uzvaru. Arī "RB Leipzig" šovakar izcīnīja uzvaru, pārspējot "Bayer Leverkusen" ar rezultātu 1:0. Leipcigas spēlē izcēlās vairāki jauni talanti, kas pierādīja, ka komanda var būt konkurētspējīga augstākajā līgā.

Štutgarte piedzīvo zaudējumu

Diemžēl Vācijas Bundeslīgas pirmo kārtu neizdevās spēcīgajai "Stuttgart" komandai. Šī komanda piedzīvoja zaudējumu savā pirmās spēlē pret "Union Berlin" ar rezultātu 1:3. Neskatoties uz dažiem solīgiem mirkļiem un spraigām uzbrukuma darbībām, Štutgartes vārti palika atvērti, kas komandu noveda pie nepatīkamām sekām.

Secinājumi un skats nākotnē

Pirmajā kārtā redzētie rezultāti iezīmē iespējas un izaicinājumus visām komandām šajā sezonā. Kramariča izcēlums, Dortmunde un Leipcigas drošā spēle, kā arī Štutgartes neveiksme liecina par to, cik konkurētspējīga un emocionāla var būt Bundeslīga šajā gadā. Sekojot līdzi nākamajiem iznākumiem, futbola faniem būs daudz, ko gaidīt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas