Krastam otrā vieta mājas posmā neliedz triumfēt LVM MTB un Gravel veloseriāla kopvērtējumāRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Krastam otrā vieta mājas posmā neliedz triumfēt LVM MTB un Gravel veloseriāla kopvērtējumā

Sezonas noslēgums Ogres Zilajos kalnos

Svētdien, 2023. gada 15. oktobrī, Ogres novadā esošajā dabas parkā “Ogres Zilie kalni” norisinājās Latvijas valsts mežu MTB un Gravel veloseriāla sestais posms, kas noslēdza šīs sezonas sacensības. Sacensību atmosfēra bija spriedzes pilna, bet tajā pašā laikā arī svinīga, jo dalībnieki cīnījās ne tikai par posma uzvarām, bet arī par kopvērtējuma medaļām.

Gravel distancē uzvar Gusts Lapiņš

Gravel distancē sacensību uzvarētāja titulu izdevās izcīnīt Gustam Lapiņam, kurš ar lielisku sniegumu nodemonstrēja savas prasmes un izturību. Viņa uzvara ir apliecinājums ne vien talantam, bet arī smagam darbam treniņos visā sezonā. Gusts izteica gandarījumu par iespēju stāvēt uz goda pjedestāla un sajust pabeigto sezonu kā īstu izaicinājumu.

Triumfs kopvērtējumā

Kopvērtējuma sacensībās izcēlās divi spēcīgi sportisti – Alekss Krasts un Renāte Rodionova, kuri sīvā konkurencē izcīnīja uzvaras titulus savās disciplīnās. Alekss un Renāte ne tikai demonstrēja lielisku sniegumu, bet arī raksturoja apņēmību un apņēmīgu attieksmi visā sezonā. Abu sportistu panākumi ir iedvesmojoši un pierāda, ka ar centību un entuzi smu iespējams sasniegt izcilus rezultātus.

Lielbāta MTB sezonas rezultāti

Savukārt “Lielbāta MTB” sezonas kopvērtējumā titulus izcīnīja Ģirts Cirvelis un Kate Ketrīna Skujiņa. Viņu pieredze un stratēģiskais plāns sacensību laikā ļāva sasniegt augstus rezultātus un nodrošināt sev titulus. Abiem sportistiem izdevās pārliecinoši nostiprināt savas pozīcijas un sevi apliecināt kā vadošos braucējus Latvijas MTB kopienā.

Sezona noslēgusies, jauni mērķi priekšā

Ar šo sacensību noslēgumu Latvijas valsts mežu MTB un Gravel veloseriāla sezona ir oficiāli noslēgusies. Sportisti ir guvuši vērtīgu pieredzi un iedvesmu nākotnes izaicinājumiem. Gan uzvarētāji, gan dalībnieki apņēmās turpināt trenēties un attīstīt savas prasmes, gatavojoties nākamajai sezonai, kad varēs atkal piedalīties šajās aizraujošajās un dinamiskajās sacensībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas