Kreipāns šķetina Frankfurtes “Eintracht”. Kaprīzā dīva, zelta ērglis, Luksemburgas varonis un Bundeslīgas labākais snaiperisSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Kreipāns šķetina Frankfurtes “Eintracht”. Kaprīzā dīva, zelta ērglis, Luksemburgas varonis un Bundeslīgas labākais snaiperis

RFS pretinieks – slavens vācu klubs

Rīgas futbols, kas nesen iesaistījās UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, šonedēļ gatavojas saskarties ar Frankfurtes “Eintracht”. Lai gan šis klubs nav viens no titulētākajiem Vācijas futbolā, tikai vienreiz kļūstot par Vācijas čempioni, tā vēsture ir bagāta un apvīta ar dažādiem panākumiem. Interesanti, ka šī uzvara notika pirms Bundeslīgas izveidošanas, un tādēļ “Eintracht” ir iegūjis īpašu vietu Vācijas futbola vēsturē.

Kreipāna loma “Eintracht” panākumos

Kā galvenais treneris, Kreipāns ir izrādījies kā atslēgas figūra “Eintracht” komandā, samaņdams gan uzbrukuma, gan aizsardzības aspektus. Viņa stratēģija un pieredze ir palīdzējušas komandai nospraust visaugstākos mērķus, spējot pacelt komandu ne tikai vietējā līmenī, bet arī eiropiskajā arenā. Kreipāns neapšaubāmi ir komandas dzinējspēks un vakar ir uzsvēris, ka katra spēle ir iespēja parādīt savus labākos talantus.

Kaprīzā dīva un zelta ērglis

Komandas sastāvā ir neapšaubāmi vairāki izcili spēlētāji, tai skaitā kaprīzā dīva – spēlētājs ar lielu talantu, bet reizēm arī neparedzamu uzvedību. Viņa izskats laukumā bieži vien atgādina mākslinieka sniegumu, kas piemērots dramatiskām izrādēm. Šodienas sportā šādi talanti ir virsbūve, un tām ir nepieciešama rakstura stabilitāte, lai izceltos starp labākajiem.

Luksemburgas varonis un Bundeslīgas labākais snaiperis

Ne mazāk svarīgi ir arī Luksemburgas varonis, kuram šosezon izdevies kļūt par Bundeslīgas labāko snaiperi. Viņa precizitāte un viltība uzbrukumā ir vieni no galvenajiem iemesliem, kādēļ “Eintracht” joprojām cīnās par augstākām pozīcijām turnīra tabulā. Spēlētājs ir pierādījis, ka ir politiķis vārtu gūšanā, nepielūdzami bīstams ikvienam pretiniekam.

Secinājums

RFS komanda šobrīd stāv pirms izaicinājuma – spēles pret vienu no slavenākajiem Vācijas futbola klubiem, un tas ir labs brīdis, lai parādītu savu spēku un apņēmību. Ar Kreipāna vadīto “Eintracht” sagaida sarunā par iekļūšanu Eiropas futbola augstākajās ešelonos. Vecais teiciens, ka futbola laukumā var notikt jebkas, ir spēkā arī šoreiz, un būs interesanti redzēt, kā šī cīņa attīstīsies.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas