Kuldīgā pirmo reizi notiks “Demokrātijas treniņnometne”Ziņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Kuldīgā pirmo reizi notiks “Demokrātijas treniņnometne”

Pasākuma mērķis un norise

No 29. jūlija līdz 4. augustam Kuldīgā pirmo reizi tiks rīkota “Demokrātijas treniņnometne”, kas pulcēs 20 dalībniekus, kuriem būs iespēja attīstīt savas demokrātijas prasmes. Šī iniciatīva ir vērsta uz praktisku mācīšanos un pieredzes apmaiņu, izstrādājot jaunas pieejas demokrātiskajai dalībai un aktīvai sabiedriskajai dzīvei.

Praktiskas metodes un pieredze

Dalībnieki šajā treniņnometnē izmantos jau pārbaudītas demokrātijas prakses metodes, eksperimentējot ar dažādām pieejām un rīkiem. Pasākuma laikā tiks organizētas interaktīvas nodarbības, diskusijas un darbnīcas, kas mudinās dalībniekus ne tikai apgūt teoriju, bet arī pielietot to praksē.

Jaunas idejas un sadarbība

Papildus praktiskajām nodarbībām, treniņnometnes dalībnieki kopīgi izstrādās jaunas idejas un iniciatīvas, kuras varēs ieviest Kuldīgā un citviet Latvijā. “Demokrātijas treniņnometne” kalpos kā platforma sadarbībai un jaunu risinājumu radīšanai, veicinot sabiedrības iesaisti demokrātiskajos procesos.

Organizatori un informācija

Pasākumu organizē projekta “Demokrātijas prakšu stiprināšana” komanda, un par to informēja Krista Jansone, projekta komunikācijas speciāliste. Interesenti aicināti sekot līdzi jaunākajai informācijai un pieteikties dalībai, lai kopā veidot aktīvāku un iesaistītāku Latvijas sabiedrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas