• 2024. gada 23. jūlijs 18:16
  • TV3
  • 6

Laksa atgriezīsies Skio "Famila" vienībā

Kitija Laksas atgriešanās Itālijā

Latvijas basketboliste Kitija Laksa ir paziņojusi par savu jauno karjeras posmu, pievienojoties Itālijas vicečempionam Skio "Famila". Šis solis tiek uzskatīts par nozīmīgu, ņemot vērā viņas iepriekšējās panākumus un spēlētājas meistarību, kas ļauj domāt par vēl lielākiem sasniegumiem turpmākajā sezonā.

Karjeras attīstība

Laksa ir pazīstama ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā, kur viņa ir izcīnījusi atzinību ar izciliem sniegumiem gan nacionālajā izlasē, gan klubos. Viņas atgriešanās Itālijā dod iespēju turpināt attīstīt savas prasmes vienā no labākajiem čempionātiem Eiropā.

Skio "Famila" ambīcijas

Skio "Famila" ir klubs ar ambicioziem mērķiem. Pēc iepriekšējām sezonām, kad komanda izcīnījusi vicečempionu titulus, klubs cer, ka Kitijas pievienošanās palielinās viņu izredzes cīnīties par tituliem. Komandas vadība ir pārliecināta, ka Laksas pieredze un talants būs nozīmīgs ieguldījums.

Reakcijas un gaidas

Basketbola fani un eksperti jau pauž lielu sajūsmu par Laksas atgriešanos Itālijā. Daudzi uzskata, ka viņa varētu kļūt par komandas līderi un panākt vēl lielākus rezultātus. Fani jau gaida pirmās spēles, lai redzētu, kā Kitija pielāgosies jaunajam klubam un vai viņi spēs turpināt veiksmīgo sezonu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas