Latvijā vēl nedzirdētā “Poēma par mīlestību un jūru” izskanēs Ēdoles un Rundāles pilī

Neparasta muzikālā pieredze Ēdoles un Rundāles pilīs

Šonedēļ Latviešu mūzikas cienītājiem būs iespēja piedalīties unikālā muzikālā ceļojumā, kas veltīts mīlestībai un jūrai. Ēdoles un Rundāles pils telpas kļūs par skatuvi koncertu ciklam “Poēma par mīlestību un jūru”, kas notiks atvasaras skaņu noskaņās. Šī ir iespēja iepazīt neparastu, vēl Latvijā nedzirdētu kompozīciju, kas apvieno franču un beļģu kamermūzikas tradīcijas.

Franču un beļģu kamermūzika - stilu sadarbība

Koncertu cikla centrā ir izcili mākslinieki, kas sniegs klausītājiem iespēju izbaudīt jaunākās mūzikas tendences, meditātīvā un emocionāli pārpildītā izpildījumā. Programmā iekļauta gan klasiskā, gan mūsdienīgā repertuāra izvēle, kas iepazīstina ar gan mīlestības, gan jūras tematikām. Ēdoles un Rundāles pils unikālā atmosfēra, tās vēsturiskās zāles un dārzi radīs īpašu noskaņu šiem koncertiem.

Pasākuma datumi un biļešu iegāde

“Poēma par mīlestību un jūru” koncerti notiks šī mēneša nogalē. Biļetes ir pieejamas gan Ēdoles, gan Rundāles pils muzejos, kā arī tiešsaistē. Klausītāji tiek aicināti rezervēt vietas iepriekš, lai nodrošinātu sev iespēju piedalīties šajā vienreizējā pieredzē, kas, cerams, kļūs par neaizmirstamu notikumu Latvijas kultūras ainavā.

Noslēgumā - aicinājums apmeklēt

Ja esat mūzikas un mākslas cienītājs vai vienkārši vēlaties pavadīt jauku laiku skaistā vidē, šis koncertu cikls ir lieliska izvēle. “Poēma par mīlestību un jūru” apsolās bagātināt jūsu garīgo pasauli un atklāt jaunu muzikālo dimenciju. Nāciet un piedalieties šajā īpašajā muzikālā ceļojumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas