Latvijas komandām zaudējumi pārbaudes mačos pret Lietuvas klubiem

Latvijas komandām neveiksmes pārbaudes mačos

Šodien Latvijas basketbola komandas uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai, taču pārbaudes mači pret Lietuvas klubiem izrādījās neizdevušies. Gan ''Liepāja'', gan ''Valmiera Glass''/ViA piedzīvoja zaudējumus, kas varētu radīt bažas par komandu gatavību gaidāmajām sacensībām.

Liepāja zaudē Klaipēdas ''Neptūnas''

Pirmajā mačā ''Liepāja'' savā laukumā saskārās ar Lietuvas klubu Klaipēdas ''Neptūnas''. Lai gan spēle sākās cerīgi, liepājnieku komanda nespēja noturēt koncentrēšanos un galvenajā izskaņā piedzīvoja smagu zaudējumu ar rezultātu 72:98. Šis rezultāts liek domāt, ka komandai ir nepieciešams strādāt pie aizsardzības un kolektīvās spēles, lai uzlabotu sniegumu pirms sezonas sākuma.

Valmiera Glass/ViA zaudējums pie ''Nevežis''

Vēl viens zaudējums tika piedzīvots, kad ''Valmiera Glass''/ViA viesojās pie Ķēdaiņu ''Nevežis''. Spēle beidzās ar rezultātu 67:77, un arī šeit redzams, ka Latvijas komandas nespēj izlīdzināt spēles tempu un saglabāt pārsvaru. Valmierieši trenējas smagi, taču šādas neveiksmes rada jautājumus par komandas spēju sacensties augstā līmenī.

Secinājumi par komandu sniegumu

Pārbaudes maču rezultāti liecina par to, ka Latvijas komandām vēl nepieciešams vēl strādāt pie sākotnējās ķīmijas, tehniskajām prasmēm un taktikas. Arī dīvaini uzplaiksnījumi un lieki simti punkti liecina par to, ka jāveicina aizsardzības disciplīna un jāizstrādā efektīvāka uzbrukuma stratēģija. Tuvākajās nedēļās komandām būs jāpievērš uzmanība šiem aspektiem, lai uzlabotu sniegumu, kad sāksies jaunā sezona. Gaidām, ka komandas izmantos šo pieredzi, lai mācītos no kļūdām un gatavotos konkurētspējīgai sezonai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas