Latvijas "X Faktora" zvaigznes cenšas iekarot Lietuvas šova žūrijas un skatītāju simpātijasPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:45
  • TV3
  • 4

Latvijas "X Faktora" zvaigznes cenšas iekarot Lietuvas šova žūrijas un skatītāju simpātijas

Latvijas zvaigznes Lietuvas “X Faktorā”

Latvijas šova “X Faktors” dalībnieces, 21 gada vecā Patrīcija un 23 gadus vecā Anna, tagad meklē savas iespējas Lietuvas “X Faktorā”. Abi mūziķes pagājušajā sezonā spēja izcelties, uzstādot grupā “Carnelian”, taču tagad viņas ir gatavas pierādīt sevi solo karjerā un iekarot skatītāju sirdis kaimiņvalstī.

Patrīcijas un Annas ceļojums

Šīs jaunās talantīgās mākslinieces ir ieguvušas zināmu popularitāti Latvijas mūzikas ainavā, un tagad tās ir apņēmušās paplašināt savu sasniegumu loku. Patrīcija Spale, kurai ir pieredze šovā kā solo māksliniece, izceļas ar savu spēcīgo balsi un emocionālo izpildījumu. Anna, kura iepriekš bija daļa no grupas, arī cenšas parādīt savas vokālās spējas un muzikālo potenciālu.

Žūrijas un skatītāju reakcija

Lietuvas “X Faktorā” abas mākslinieces saskaras ne tikai ar žūrijas vērtējumu, bet arī ar skatītāju simpātijām. Viņu līdz šim sniegtā performance ir saņēmusi daudz pozitīvu atsauksmju, un aizvien pieaug talantu atbalstītāju skaits. Skatītāji gaida, kā Patrīcija un Anna turpinās attīstīt savas karjeras un rast ceļu uz uzvaru.

Nākotnes perspektīvas

Vai Latvijas “X Faktora” zvaigznes spēsim iekarot Lietuvas mūzikas skatuvi un iemantot jauno skatītāju sirdis? Tas paliek gaidāms, taču ir skaidrs, ka gan Patrīcijai, gan Annai ir pietiekami daudz talanta un apņēmības, lai turpinātu savu ceļu mūzikā. Ar katru uzstāšanos tās apliecina, ka ir gatavas jauniem izaicinājumiem un jauniem panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas