Lietus dēļ uz pirmdienu pārceltas vīriešu skeitborda sacensības "street" disciplīnā

Vīriešu skeitborda sacensību pārcelšana

Spēcīgu lietus dēļ Parīzes olimpisko spēļu skeitborda sacensības "street" disciplīnā vīriešiem ir pārceltas par 48 stundām, un tās notiks pirmdien, informēja sacensību organizatori. Lai arī daudzi sportisti bija gatavi ikdienas treniņiem un sacensībām, laikapstākļi neļāva rīkot šīgada svarīgākās sacensības, kas piesaista daudzus skatītājus un fanu.

Organizatoru paziņojums

Sestdien organizatori izplatīja oficiālu paziņojumu, uzsverot, ka drošība un sportistu labklājība ir pirmajā vietā. "Mēs nevaram apdraudēt sportistus, un lietus padara skeitborda sacensības bīstamas. Mūsu lēmums pārcelt sacensības ir pamatots un nepieciešams," teikts paziņojumā.

Sportistu sagatavošanās

Sportisti bija izvēlējušies intensīvi gatavoties šim notikumam, un daudzi no viņiem ir jau īpaši izstrādājuši savas stratēģijas. Izmaiņas plānos varētu ietekmēt viņu psiholoģisko sagatavošanos, taču, tā kā arī sacensības notiks bez treniņu laika, sportistiem būs iespēja adaptēties jaunajiem apstākļiem.

Skatītāju sagaidīšana

Skatītāji, kuri bija plānojuši apmeklēt sacensības šajā nedēļas nogalē, varēja just milzīgu vilšanos, taču daudzi ir pauduši sapratni par nepieciešamību ņemt vērā laikapstākļus. "Fakts, ka sacensības tiek pārceltas, nozīmē, ka organizatori domā par sportistu drošību. Mēs gaidām, ka pirmdien būs lieliska atmosfēra," teica viens no faniem.

Noslēgumā

Parīzes olimpisko spēļu skeitborda sacensības "street" disciplīnā solās būt aizraujošas, un pārcelšana ļaus sportistiem labāk sagatavoties un pilnvērtīgi piedalīties šajā nozīmīgajā sacensību posmā. Skatītāji var gatavoties lieliskai izrādei pirmdien, kad sportisti demonstrēs savas prasmes un talantus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas