• 2024. gada 27. jūlijs 09:51
  • NRA
  • 11

Lūdz palīdzību atrast Milanu, pēdējo reizi redzēta Liepājā

Meklē Milan Lapkovsku

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde ir uzsākusi plašu meklēšanu pēc 16 gadus vecās Milanas Lapkovskas. Meitene pēdējo reizi tika redzēta 2023. gada 26. jūlijā ap pulksten 19.15 Liepājā, Grīzupes ielā.

Apraksts par Milanu

Milana ir 16 gadus veca, ar tumšiem matiem un tumši brūnām acīm. Viņas augums ir aptuveni 165 centimetrus, un viņai ir sportiska miesas uzbūve. Šobrīd viņas atrašanās vieta nav zināma, un policija lūdz palīdzību no sabiedrības.

Policijas aicinājums

Valsts policija aicina ikvienu, kuram ir kāda informācija par Milanas atrašanās vietu vai viņas iespējamu redzēšanu, sazināties ar policiju. Katrā nejaušā ziņojumā var būt izšķiroša nozīme meitenes atrašanā un drošības nodrošināšanā.

Sabiedrības loma meklēšanā

Sabiedrība ir aicināta būt modrai un dalīties ar šo informāciju, lai palīdzētu atrast Milanu. Ikviens, kurš ir redzējis meiteni vai zina kaut ko par viņas pēdējām gaitām, ir aicināts informēt policiju. Uzmanība un iejūtība šajā situācijā var izrādīties ļoti svarīga. Lūdzam visus iesaistīties un palīdzēt atrast Milanu, lai viņa varētu droši atgriezties mājās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas