Meklē Sandri; pazudis kopš 23.septembraLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 18:45
  • NRA
  • 9

Meklē Sandri; pazudis kopš 23.septembra

Valsts policijas meklēšanas aktivitātes

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde ir uzsākusi intensīvu meklēšanu pēc Sandri Liepiņa, kurš ir pazudis kopš 23. septembra. Vīrietis, dzimis 1980. gadā, ir izgājis no savas dzīves vietas Ogrē, Klusā ielā, un līdz šim brīdim nav saņemta informācija par viņa atrašanās vietu.

Meklēšanas detaļas

Policija aicina ikvienu, kuram ir kāda informācija par Sandri vai iespējamo viņa atrašanās vietu, sazināties ar varasiestādēm. Sandris ir bijis redzams pēdējo reizi pirms vairāk nekā sešām nedēļām, un viņa pazušana ir radījusi bažas viņa ģimenē un draugu lokā.

Sabiedrības loma meklēšanā

Šajā situācijā sabiedrības palīdzība ir ļoti svarīga. Policija aicina visus būt vērīgiem un ziņot par jebkādām iespējamām norādēm, kas varētu palīdzēt atrast Sandri. Iespējams, ka vīrietis ir izsludināts meklēšanā arī ārpus Ogres, un sirsnīga aicinājuma izplatīšana var sniegt cerību viņa ģimenes locekļiem.

Noslēgums

Mēs aicinām ikvienu būt apzinīgam un piedalīties meklēšanas procesos. Sandris Liepiņš ir pazudis, un katra informācija var būt izšķiroša. Sniedzot informāciju vai daloties ar šo ziņu, mēs varam palīdzēt atgriezt viņu mājās. Policija turpinās meklēšanu un cer, ka drīz tiks atrasts kāds, kurš var dot skaidrību par vīrieša likteni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas