"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā

Jaunas attiecības pandēmijas laikā

Pandēmija ir devusi iespēju daudziem pārvērtēt savu dzīvi un izvēlēties jaunas attiecības. Slavenais Latvijas šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis, kurš iepriekš bija pazīstams ar savu darbu ēdināšanas nozarē, ir bijis viens no tiem, kuri šajā laikā atraduši laimi mīlestībā. Viņa attiecības ar daiļo blondīni Ilonu pierāda, ka pat grūtākajos apstākļos ir iespējams atrast sirdsdraugu.

Laulību zvani skan!

Pateicoties viņu spēcīgajai saiknei un savstarpējai atbalsta izjūtai, Elmārs un Ilona nolemj iet vēl vienu soli tālāk — viņi apmainās ar gredzeniem, kļūstot par precētu pāri. Laulību ceremonija notika intīmā atmosfērā, kurā tuvi draugi un ģimenes locekļi svinēja viņu mīlestību un jauno dzīves posmu.

Pāris dalās laimē

Bijušais šefpavārs, kurš allaž bijis ļoti attiecīgs pret savu privāto dzīvi, šoreiz izrādījis vēlmi dalīties savā priekā ar sabiedrību. "Mēs esam laimīgi!" – Elmārs pauda savas sajūtas un vēlmi svinēt šo brīnišķīgo mirkli kopā ar visiem, kas viņus pazīst. Šī ir jauna nodaļa viņa dzīvē, kurā viņš plāno ne tikai gūt panākumus karjerā, bet arī izveidot stipru ģimeni.

Nākotnes plāni

Arī pēc kāzām Elmārs Tannis turpina attīstīt savas uzņēmējdarbības, pieliekot klāt vēl vairāk radošuma un mīlestības. Viņa un Ilonas mērķis ir ne tikai baudīt dzīvi kopā, bet arī ikdienā sniegt iepriecu citiem, veidojot gardus un pozitīvus mirkļus. Šis pāris iedvesmo citus meklēt laimi un mīlestību pat visgrūtākajos laikos. Ir skaidrs, ka Elmāra Tanna un Ilonas mīlestība ir piemērs tam, kā laimīgi mirkļi var tikt atrasti negaidītās situācijās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas