• 2024. gada 28. jūlijs 14:26
  • Delfi
  • 8

Mežaparkā pabeigta pirmā "Moho Garden" deviņstāvu dzīvojamā māja

Mežaparka attīstība turpinās

Mežaparkā ir pabeigta pirmā “Moho Garden” deviņstāvu dzīvojamā māja, ko attīstījis nekustamā īpašuma uzņēmums "Kaamos". Šī ir nozīmīga investīcija, kas papildina Rīgas nekustamo īpašumu tirgu un piedāvā modernu dzīvojamo telpu risinājumus galvaspilsētas iedzīvotājiem.

Investīcijas un nākotnes plāni

Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju, kopējās investīcijas projektā sasniegs 17 miljonus eiro. Otrās “Moho Garden” mājas pabeigšana ir plānota šajā ziemā, kas norāda uz uzņēmuma apņemšanos turpināt attīstību un pozitīvu tendenci Mežaparka dzīvojamās apkārtnes augšanā.

Moho Garden koncepcija

“Moho Garden” projekts ir izstrādāts ar mērķi radīt komfortablu un videi draudzīgu dzīvesvietu, kas apvieno modernās arhitektūras elementus ar dabas tuvumu. Projekta izstrādātāji uzsver, ka piedāvātās mājas ir ne tikai estētiski pievilcīgas, bet arī praktiskas, nodrošinot iedzīvotājiem augsta līmeņa dzīves kvalitāti.

Secinājumi un nākotnes iespējas

Pirmā “Moho Garden” mājas nodošana ekspluatācijā ir solis uz priekšu Mežaparka attīstībā un Rīgas nekustamā īpašuma tirgus plānā. Ar otro ēku gaidāmajā ziemā projektu pabeigšana norāda uz “Kaamos” uzņēmuma apņemšanos investēt un attīstīt kvalitatīvākas dzīvojamās telpas nākotnē. Daudzi iedzīvotāji gaida iespēju kļūt par šī moderna un inovatīvā projekta daļu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas