• 2024. gada 26. jūlijs 12:27
  • TV3
  • 30

Miljardiera Īlona Maska meita apsūdz tēvu melos

Vivjena Dženna Vilsone izsaka pārmetumus tēvam

Miljardiera Īlona Maska meita, 20 gadus vecā transpersona Vivjena Dženna Vilsone, nesen izteikusi savu neapmierinātību par tēva publiskajiem izteikumiem saistībā ar viņas dzimuma un vārda maiņu. Jauno sievieti satrauc, ka viņas tēvs, kurš ir plaši pazīstams tehnoloģiju un uzņēmējdarbības jomā, izplata neprecīzu informāciju par viņas identitāti.

Īlona Maska viedoklis par dzimuma maiņu

Īlons Masks, kuram ir plaša iedarbība tehnoloģiju pasaulē un kurš ir bieži redzams sociālajos tīklos, skaidrojis, kādēļ viņš neatbalsta Vivjenas jauno identitāti. Viņš apgalvo, ka jūtas apmulsis par viņas lēmumu un apgalvo, ka viņa "nav spējīga saprast" viņas izvēli. Šie izteikumi ne tikai pārsteiguši Amerikāņu sabiedrību, bet arī radījuši nopietnas bažas par to, kā sabiedrības viedoklis var ietekmēt transpersonu tiesības un identitāti.

Reakcija no sabiedrības un ekspertiem

Sabiedrība ar interesi seko šim ģimenes konfliktam, un daudzi eksperti atzīmē, ka Īlona Maska vārdi var ietekmēt jauno paaudzi, kas saskaras ar identitātes meklējumiem. Organizācijas, kas cīnās par LGBTQ+ tiesībām, izteikušas sašutumu par Maska izteikumiem, norādot, ka tie veicina negatīvas stereotipizācijas un stigmatizāciju pret transpersonām.

Vivjenas aicinājums uz izpratni un atbalstu

Vivjena ir izmantojusi sociālos tīklus, lai paustu savu nostāju, aicinot uz izpratni un atbalstu no sabiedrības. Viņa uzsvēra, cik svarīgi ir pieņemt cilvēkus tādus, kādi tie ir, un neizplatīt nepatiesas informācijas. "Mēs visi esam pelnījuši mīlestību un pieņemšanu," viņa rakstīja, cenšoties panākt sapratni par transpersonu izaicinājumiem.

Kā šī situācija var ietekmēt Īlona Maska tēlu?

Šīs atklātās domas no Maska ģimenes puses var būt negatīvas sekas miljardiera tēlam. Daudzi viņa atbalstītāji un investori var sākt apšaubīt viņa vērtības un atbalstu cilvēktiesībām. Kā šī situācija attīstīsies un vai Īlons Masks mainīs savu nostāju, paliek atklāts jautājums. Sabiedrība cer, ka galu galā dominēs izpratne un pieņemšana, nevis pretestība.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas