"Mogo" hokejisti pēdējās sekundēs izvairās no punktu zaudēšanas IIHF Kontinentālajā kausāHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

"Mogo" hokejisti pēdējās sekundēs izvairās no punktu zaudēšanas IIHF Kontinentālajā kausā

Uzvara Rumānijā

Latvijas čempione "Mogo"/"Rīgas Stradiņa Universitāte" sastapās ar izaicinājumu Rumānijā, kur otrajā mačā IIHF Kontinentālā kausa izcīņā tika pie uzvaras. Spēle sāka ritēt nervozā gaisotnē, kur ikkatrs punkts bija svarīgs un katrs mirklis varēja izšķirt komandas tālāko likteni.

Spraiga spēle līdz pēdējām sekundēm

"Mogo"/RSU komanda izrādīja apbrīnojamu raksturu, it īpaši spēles noslēgumā. Pēdējā perioda laikā, kad rezultāts bija līdzīgs, hokejisti demonstrēja ne tikai tehniskas prasmes, bet arī neatlaidību un komandas garu. Katrs metiens uz vārtu sargu bija svarīgs, un spiediens jūtams visās spēles sīkās niansēs.

Punktu saglabāšana

Visu spēles laiku šķita, ka "Mogo" varētu zaudēt svarīgus punktus, taču pēdējās sekundēs viņi parādīja nevainojamu aizsardzību un veiksmīgu pretuzbrukumu. Pēdējā minūtē hokejisti ne tikai aizsargājās, bet arī saglabāja iniciatīvu, kas ļāva gūt izšķirošo uzvaras vārtu guvumu. Šī uzvara ir nozīmīgs solis ceļā uz izslēgšanas spēlēm.

Komandas potenciāls

Šī uzvara apliecina "Mogo"/RSU komandas potenciālu un spēju pārvarēt grūtības. Treneris un spēlētāji bija vienisprātis, ka šādas spēles ir nepieciešamas, lai nostiprinātu komandas noskaņu un sagatavotos turpmākajiem izaicinājumiem IIHF līgā. Nākamās spēles solās būt vēl aizraujošākas, un "Mogo" komanda ir apņēmusies turpināt cīnīties par uzvarām un punktiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas