20 gadus vecais Veckaktiņš spoži uzmirdz Šveices čempionāta mačāHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

20 gadus vecais Veckaktiņš spoži uzmirdz Šveices čempionāta mačā

Emīls Veckaktiņš izceļas ar izcilu sniegumu

Latvijas hokejists Emīls Veckaktiņš, kuram ir tikai 20 gadi, piektdien pārsteidza hokeja fanus, gūstot divus vārtus Šveices hokeja līgas (NL) čempionātā. Šis sniegums noteikti ir pelnījis uzmanību, ņemot vērā, cik jauns ir Veckaktiņš un cik liels talants viņam piemīt.

Ajoie komanda joprojām gaida otro uzvaru

Neskatoties uz Veckaktiņš izcilo sniegumu, viņa pārstāvētā "Ajoie" komanda nespēja gūt otro uzvaru šosezon. Mačā izcīnītie punkti un sniegums varēja būt cerību pilns, taču "Ajoie" atkal saskārās ar grūtībām, kas šobrīd ir raksturīgas komandas sezonai.

Veckaktiņa nākotnes iespējas

Emīls Veckaktiņš ar saviem gūtajiem vārtiem ir parādījis, ka ir potenciāls kļūt par nozīmīgu spēlētāju hokeja laukumā, un, visticamāk, viņš tuvākajā nākotnē piesaistīs papildu uzmanību no skautiem un hokeja analītiķiem. Ar šo veiksmīgo sniegumu varam tikai cerēt, ka tas būs viņa kā hokejista attīstības sākums un pavērs jaunas iespējas.

Secinājumi par sezonas gaitu

Šveices hokeja līgas sezona ir vēl jauna, un "Ajoie" komandai ir jāmeklē veidi, kā uzlabot savu sniegumu. Tomēr, ar tādiem talantiem kā Veckaktiņš, komanda noteikti ir uz pareizā ceļa. Hokeja fani var cerēt, ka nākamajos mačos redzēsim vēl vairāk šāda līmeņa snieguma no jaunā uzbrucēja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas