"Mogo"/"RSU" hokejisti otro dienu pēc kārtas uzvar ElektrēnosHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

"Mogo"/"RSU" hokejisti otro dienu pēc kārtas uzvar Elektrēnos

Mogo/RSU komandai otra uzvara pēc kārtas

Mogo/RSU hokejisti svētdien, 22. oktobrī, divu dienu laikā otro reizi pārspēja Elektrēnu "Energija", šoreiz izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 7:2. Šī spēle notika "Optibet" Hokeja līgas (OHL) ietvaros, un mūs sagaidīja aizraujoša spēle, kurā Mogo/RSU komanda demonstrēja savu izcilību un komandas garu.

Dominējošs sniegums spēles laikā

Spēle sākās ar Mogo/RSU komandas dominanci, kas pirmajā periodā guva trīs vārtus, nostiprinot savu pozīciju. Pirmajā periodā "Energija" nespēja atrast pretspēku pret viesu komandas uzbrukumiem un aizsardzību. Otrajā periodā Elektrēnu komanda spēja atbildēt ar vienu vārtu guvumu, taču tas nesamazināja Mogo/RSU pārsvaru.

Septiņi vārti un izcilie sniegumi

Mogo/RSU spēlētāji turpināja atzīmēt savu sniegumu trešajā periodā, vēl trīs reizes pārspējot Elektrēnu vārtsargu. Visu spēles laiku izcēlās vairāki spēlētāji, un kopumā komanda demonstrēja lielisku sadarbību un taktisko izpildījumu, kas bija acīmredzami no pirmās līdz pēdējai minūtē.

Komandas uzvara un nākotnes izredzes

Ar otro uzvaru pēc kārtas Mogo/RSU komanda pierādījusi, ka ir gatava cīnīties par augstākajām vietām turnīra tabulā. Šīs divas uzvaras pret Elektrēnu liecina par komandas labo formu un sagatavotību atlikušajām spēlēm. Hokeja fani noteikti cer uz turpmāku panākumu sēriju, kamēr Mogo/RSU turpina gatavoties nākamajai spēlei, kas solās būt vismaz tikpat aizraujoša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas