Naktī uz svētdienu "Bite" ieviesīs 2 miljonu projektu; var būt traucējumi Tehnoloģijas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 11. oktobris 11:14
  • Delfi
  • 8

Naktī uz svētdienu "Bite" ieviesīs 2 miljonu projektu; var būt traucējumi

Nākamā nedēļas nogale būtiski ietekmēs "Bite" klientus

Naktī uz svētdienu, 13. oktobrī, "Bite Latvija" uzsāks vērienīgu klientu apkalpošanas sistēmas modernizācijas projektu. Šis projekts, kas ilgs kopš sestdienas, 12. oktobra plkst. 20.00 līdz svētdienai plkst. 10.00, ir viens no lielākajiem šāda veida uzlabojumiem uzņēmuma gandrīz 20 gadu pastāvēšanas vēsturē.

Ieguldījums modernizācijā

Uzņēmums investēs vairāk nekā divus miljonus eiro, lai uzlabotu savas klientu apkalpošanas sistēmas efektivitāti un sniegtu labākus pakalpojumus saviem lietotājiem. Modernizācijas process ietvers dažādas tehnoloģiskas izmaiņas, kas veicinās pakalpojumu kvalitāti un pieejamību.

Izmaiņas pakalpojumu pieejamībā

Sistēmas modernizācijas laikā ir jāņem vērā, ka iespējami īslaicīgi traucējumi atsevišķiem pakalpojumiem. "Bite" aicina savus klientus būt pacietīgiem un saprotošiem, jo ​​traucējumi var rasties, taču pēc projekta pabeigšanas klients var gaidīt uzlabojumus pakalpojumu kvalitātē.

Uzņēmuma apņemšanās uzlabot klientu apkalpošanu

Šis projekts ir daļa no "Bite" ilgtermiņa stratēģijas uzlabot klientu apkalpošanas pieredzi un nodrošināt augstākas kvalitātes pakalpojumus. Uzņēmums apņemas informēt savus klientus par visiem gaidāmajiem uzlabojumiem un sekmīgi darboties ar mērķi uzlabot sakaru pakalpojumus Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas