Nedēļas noslēdzošajā dienā lutinās sauleSabiedrība/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Nedēļas noslēdzošajā dienā lutinās saule

Nedēļas nogalē sagaidāma saulaina svētdiena

Svētdien, 20. oktobrī, Latvijas iedzīvotāji varēs izbaudīt saulainu un patīkamu laiku. Saskaņā ar Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegto informāciju, lielākajā valsts teritorijas daļā mākoņu būs maz, ļaujot saules stariem sildīt mūsu zemi.

Daļēji mākoņains rietumos

Lai gan pārējos Latvijas reģionos debesis būs skaidras, valsts rietumu daļā gaidāms daļēji mākoņains laiks. Tas nozīmē, ka iedzīvotāji varēs baudīt gaismojošās saules gaismas, bet vienlaikus pēcpusdienā varētu parādīties papildu mākoņi.

Nokrišņu trūkums

Priecējoši ir tas, ka nokrišņi nav gaidāmi visā valstī, kas nozīmē, ka svētdiena būs lieliska iespēja izplānot ārā pavadāmas aktivitātes – vai tas būtu izbrauciens ar ģimeni vai draugiem, vai vienkārši patīkama pastaiga parkā.

Iedrošinājums izbaudīt dabu

Šī ir lieliska iespēja iziet ārā un izbaudīt skaisto rudens dabu, jo īpaši tagad, kad koku lapas sāk krāsoties brillējošos toņos. Vēl jo vairāk, šāda laika apstākļu prognoze sniedz iedrošinājumu attālināties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku dabā, baudot svētdienas burvību. Ieteicams izmantot šo iespēju un izbaudīt saulaino dienu, jo rudens laiks var būt neprognozējams, un ikviens centīsies sajust siltumu pirms ziemas iestāšanās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas