Zeļļiem otrais piegājiens Igaunijā šonedēļ, LU laba iespēja pirmoreiz uzvarētBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Zeļļiem otrais piegājiens Igaunijā šonedēļ, LU laba iespēja pirmoreiz uzvarēt

Spēles laiks un vieta

Šodien, pulksten 17.00, Latvijas un Igaunijas apvienotajā basketbola līgā notiks gaidītā spēle Igaunijas ziemeļu piekrastes pilsētā Vīmsi. Mājinieki, no Vīmses, uzņems "Rīgas Zeļļus", kuri iepriekšējā spēlē guva labus rezultātus un šonedēļ meklē iespējas nostiprināt savu pozīciju līgā.

Rīgas Zeļļi dodas uz Vīmsi

"Rīgas Zeļļi" šonedēļ dodas uz otro piegājienu Igaunijā, un komanda ir apņēmības pilna parādīt labākos rezultātus. Pirmā spēle Igaunijā, kas notika pirms nedēļas, ļāva komandai vairāk izprast vietējo spēles stilu un pretiniekus. Spēlētāji ir gatavi cīņai un cer uz labu iznākumu.

Latvijas Universitāte viesojas Keilā

Pusstundas laikā, pēc "Rīgas Zeļļu" spēles, "Latvijas Universitātes" komanda dosies uz netālo Keilu, kur sacentīsies pret vietējo "Coolbet" komandu. Šī būs īpaša izdevība LU, jo līdz šim komanda vēl nav izdevies uzvarēt Igaunijā. Spēlētāji ir motivēti un apņēmības pilni iegūt pirmo uzvaru, kas varētu būt pagrieziena punkts sezonā.

Abu komandu izredzes

Tagad ir skaidrs, ka abas Latvijas komandas - "Rīgas Zeļļi" un "Latvijas Universitāte" - ir norakstījušas ambīcijas uzvarēt Igaunijas līgā. "Rīgas Zeļļi" joprojām ir spēcīgs konkurents daudzās cīņās, savukārt LU komandai ir jāizmanto iespēja, lai pierādītu savu spēku un pragmatiski plānotu cīņu pret "Coolbet". Paredzams, ka šīs spēles radīs aizraujošus mirkļus un sniegs iespēju basketbola faniem izjust īstu sporta aizrautību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas