Aktrise Džūdija Denča ir šausmās, viņas papagailis rupji aizvaino mājkalpotājuSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 12:30
  • NRA
  • 7

Aktrise Džūdija Denča ir šausmās, viņas papagailis rupji aizvaino mājkalpotāju

Leģendārās aktrises jaunākās problēmas

Aktrise Džūdija Denča, kas pazīstama ar saviem izciliem darbiem filmās un teātrī, šobrīd saskaras ar neparedzētu situāciju, kas satraukusi viņas ikdienu. Saskaņā ar britu mediju "The Sun" ziņām, viņas papagailis, kas līdz šim nekad nebija runājis, pēkšņi ir sācis ļoti rupji izteikties par mājkalpotāju.

Neparastā papagaiļa uzvedība

Džūdijas Denčas papagailis neviļus kļuvis par uzmanības centrā, kad sāka izteikt rupjus vārdus tieši mājkalpotājas virzienā. Eksperti uzskata, ka šāda uzvedība varētu būt saistīta ar papagaiļa ieradumu kopēt apkārtējo valodu un izteicienus. Tas rada bažas, ka Džūdijas mājās ir nepieciešama steidzama iejaukšanās, lai šāda uzvedība neapgrūtinātu viņas darbiniekus.

Denčas reakcija un nākotnes plāni

Denča ir izteikusi dziļas šaubas un šausmas par situāciju. "Es nekad nedomāju, ka mana mīļā putnu drauga rīcība var būt tik neparasta un nepatīkami satraucoša," viņa norādījusi. Aktrise apsver iespēju vērsties pie profesionāla dzīvnieku trenerī, lai palīdzētu pārmācīt papagaili un atrisinātu radušos situāciju.

Sabiedrības reakcija

Sabiedrībā ir izraisījusi interesi Džūdijas Denčas papagailis, un daudzi fani pauž atbalstu aktrisei šajā sarežģītajā situācijā. Sociālajos tīklos sākusies diskusija par mājdzīvnieku uzvedību un to, kā īpašniekiem vajadzētu reaģēt uz neparastām situācijām. Fani aicina Džūdiju nezaudēt optimismu un turpināt dalīties ar priecīgām un komiskām mirkļiem savā dzīvē, neskatoties uz šādiem izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas