"Noskuj rokām spalvas!" - šova "Ģimene burkā" zvaigznes Kerkiras vīrs pirmajā randiņā izteicis viņai visai dīvainu lūgumu

Pirmā randiņa atmiņas

Kerkira Graudiņa, zināmā raidījuma "Ģimene burkā" dalībniece, ir ne tikai izcila personība televīzijā, bet arī aktīva sieviete, kas pieliek daudz pūļu, lai uzlabotu savu fizisko formu. Gatavojoties savu vārdu tetovējumiem, viņa atsauc atmiņā savas pirmās tikšanās ar vīru Edgaru, kas palikusi viņas atmiņā kā neparasta un pat nedaudz amizanta pieredze.

Dīvains lūgums no vīra

Kā Kerkira stāsta, viņu pirmajā randiņā virs Edgara izteica visai neparastu lūgumu: "Noskuj rokām spalvas!" Šis paziņojums nācis pārsteidzoši, jo par to, kādas ir idealizētā randiņa gaidas, vīrs ir izaicinājis sabiedrībā pieņemto kārtību. Šāds komentārs ir radījis ne tikai smieklus, bet arī diskusijas par to, kāda ir aktuālā attieksme pret ķermeni un matiem, jo īpaši vīrietim, kurš pieprasīja tādu pieskārienu.

Personīgā attieksme un attiecību attīstība

Neskatoties uz dīvaino sākumu, Kerkira stāsta, ka šis lūgums būtu bijis tikai jautrs izsists akmens, kas pievienojis viņu attiecību ceļojumam sapratni un tuvību. Ar laiku abi kļuva vēl tuvāki, un Kerkira atzīst, ka viņas priekpilnā un nopietnā attieksme pret personīgajiem mērķiem un ķermeņa pilnveidošanu ir ļāvusi veidot ciešākas saites.

Raida noslēpuma atklājums

Šī nostalģiskā atmiņa par pirmo randiņu ir ne tikai jautrs stāsts, bet arī ilustrācija par to, kā mīlestība var uzplaukt pat visai neparastās situācijās. Kerkira un Edgars turpina dalīties savos piedzīvojumos gan personīgi, gan televīzijā, iedvesmojot citus sekot viņu piemēram un būt atvērtiem jauniem un neparastiem piedāvājumiem mīlestībā un dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas