Oktobra horoskops: astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmeiHoroskopi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 1. oktobris 09:15
  • TV3
  • 19

Oktobra horoskops: astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

Oktobra noskaņa un dabīgās pārmaiņas

Kad oktobris sāk ieņemt savu vietu kalendārā, mēs visi sākam just dziļāku savienojumu ar dabu. Rudenī, kad lapas krāsojas un dienas kļūst īsākas, mūsu dvēseles noskaņa mainās, piedāvājot iespēju pārdomāt un izsvērt, kādus jaunumus un izaicinājumus nesīs šis laikposms. Šomēnes ir svarīgi būt uzmanīgiem un izmanīgiem, it īpaši gaidot Saules aptumsumu ap 2. oktobri, kas var nest pārsteigumus un jaunas iespējas.

Astoņi zodiaka zīmju prognozes

Katrai zodiaka zīmei šis oktobris piedāvā īpašas iespējas un izaicinājumus. Aplūkosim, ko par katru no zodiaka zīmēm apliecina astroloģiskā prognoze.

Auni (21. marts - 19. aprīlis)

Oktobrī Auni var gaidīt jaunas iespējas darba jomā. Saules aptumsums mudinās uz drosmīgu soli, tāpēc nevajag baidīties izteikt savas domas.

Vērsis (20. aprīlis - 20. maijs)

Vēršiem šis ir laiks, lai pievērstos mācībām un pašizglītībai. Attiecības ar ģimeni var piedzīvot satricinājumus, taču sarunas palīdzēs atrisināt nesaprašanās.

Dvīņi (21. maijs - 20. jūnijs)

Dvīņiem šis mēnesis nesīs dažādas socializēšanās iespējas. Izmantojiet to, lai attīstītu savas prasmes un izveidotu jaunus kontaktus.

Vēzis (21. jūnijs - 22. jūlijs)

Vēži var sajust emocionālu slodzi. Rūpējieties par sevi, un neatstājiet novārtā savu emocionālo labklājību. Sarunājieties ar tuviem cilvēkiem, kuriem uzticaties.

LCiūžiem (23. jūlijs - 22. augusts)

Lauvas var gaidīt jaunas radošas iespējas. Saules aptumsuma laikā ir īstais brīdis, lai īstenotu savas idejas.

Jaunava (23. augusts - 22. septembris)

Jaunavām oktobris var nesakt stresu darba vidē. Atpūties un koncentrējies uz saviem mērķiem, neļaujot citu viedokļiem ietekmēt tevi.

Svari (23. septembris - 22. oktobris)

Svariem šis mēnesis ir lielisks laiks attiecībām. Mēri savas vēlmes un prasības, lai saglabātu līdzsvaru savā dzīvē.

Skorpions (23. oktobris - 21. novembris)

Skorpioniem ir svarīgi pievērst uzmanību savai iekšējai pasaulei. Darbs ar sevi palīdzēs atrast atbildes uz jautājumiem, kas varētu rasties šomēnes.

Strēlnieks (22. novembris - 21. decembris)

Strēlnieki var gaidīt piedzīvojumus un jaunas iespējas ceļojumu plānošanā. Iespējams, ka šis ir laiks, kad apceļosiet sevi un savas intereses.

Mežāzis (22. decembris - 19. janvāris)

Mežāži var saskarties ar izaicinājumiem ģimenes jautājumos. Esiet pacietīgi, un nebaidieties runāt par savām izjūtām.

Ūdensvīrs (20. janvāris - 18. februāris)

Ūdensvīriem šis laiks var nest jaunas idejas un inovācijas. Izvirziet savus mērķus un nebaidieties tos īstenot.

Zivis (19. februāris - 20. marts)

Zivīm oktobris ir labs laiks, lai pievērstos radošām izpausmēm. Pievērsiet uzmanību savām intuīcijām, jo tās var jums palīdzēt pareizi pieņemt lēmumus šajā laikā.

Noslēgumā

Katras zodiaka zīmes ceļš oktobrī būs unikāls. Svarīgi ir būt uzmanīgiem, sekojot savām iekšējām sajūtām, sevi un Dabu, jo oscillācijas, kas atnesa rudens, diezgan noteikti ietekmēs katru no mums. Izvērsiet šo laiku, lai pilnībā izprastu sevi un apzinātos, kādu ceļu vēlaties izvēlēties turpmāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas