Par Latvijas Peldēšanas federācijas prezidenti ievēlēta FokinaPeldēšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Par Latvijas Peldēšanas federācijas prezidenti ievēlēta Fokina

Jauna vadība Latvijas Peldēšanas federācijā

LETA ziņo, ka ceturtdien, 2023. gada 5. oktobrī, notika nozīmīgs notikums Latvijas sporta dzīvē – par Latvijas Peldēšanas federācijas (LPF) prezidenti tika ievēlēta Aļona Fokina. Šis solis iezīmē jaunu posmu federācijas darbībā un sola jaunas ieceres un iniciatīvas Latvijas peldēšanas attīstībai.

Aļona Fokina: kandidāte ar pieredzi

Aļona Fokina nav sveša peldēšanas videi. Viņa iepriekš ir ieņemusi dažādas vadības pozīcijas un ir aktīvi iesaistījusies federācijas projektos. Fokina ir pazīstama ne tikai kā vadītāja, bet arī kā bijusī peldētāja, kas sniedz viņai unikālu perspektīvu un sapratni par sporta nozari.

Jaunie mērķi un prioritātes

Pirmās Fokinas prioritātes, ieņemot federācijas prezidentes amatu, ietver peldēšanas popularizēšanu visās vecuma grupās, kā arī talantu attīstību un izglītību treneriem. Viņa vēlas veidot viņas vadībā strādājošu komandu, lai kopīgi sasniegtu augstākus mērķus Latvijas ūdenssportā.

Reakcijas un cerības

Pēc vēlēšanām ir dzirdamas dažādas reakcijas no federācijas biedriem un sportistiem. Daudzi izsaka optimistiskas cerības par jaunās vadības atnesamajām izmaiņām un uzsver nepieciešamību pēc jauniem pūliņiem, lai veicinātu Latvijas peldēšanas izaugsmi starptautiskajā arēnā. Aļonas Fokinas ievēlēšana liecina par vēlmi attīstīt peldēšanu kā sportu visās līmeņu kategorijās un pārliecību par tās nākotni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas