Pavisam cita Kauņa: "TTT juniores" sastop agresīvu aizsardzībuBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pavisam cita Kauņa: "TTT juniores" sastop agresīvu aizsardzību

Spēles rezultāts un notikumi

Sestdien, 19. oktobrī, notika vienīgā spēle Sieviešu Baltijas basketbola līgas otrajā divīzijā, kurā "TTT juniores" devās izbraukumā pie Kauņas "Aistes LSMU". Šī cīņa noslēdzās ar pārliecinošu uzvaru mājiniecēm, kuras priecēja savus fanus ar rezultātu 82:61.

Kļūdas un agresīvā aizsardzība

"TTT juniores" komandai izrādījās grūti tikt pāri agresīvajai pretiniecei, kura izmantotā aizsardzība lika "juniorēm" pieļaut ievērojamu skaitu kļūdu – neticami 34 reizes! Šāda ilgstoša spiediena un intensitātes dēļ viesi nespēja veiksmīgi organizēt uzbrukumus, kas rezultējās zemā punktu skaitā.

Komandas reakcija

Pēc spēles "TTT juniores" galvenais treneris norādīja uz problēmām ar spēles disciplīnu un situāciju izpratni. "Mums jāmācās no šīs pieredzes un jāuzlabo savas spējas, jo, spēlējot pret tik stiprām komandām, katra kļūda var maksāt," viņš atzina.

Turnīra situācija

Ar šo uzvaru Kauņas "Aistes LSMU" ir nostiprinājusies turnīra līderpozīcijā, liekot "TTT juniores" apdomāt nākamos soļus. Pēc šīs neveiksmes ir skaidrs, ka komandai ir nepieciešama jauna pieeja, lai varētu izsisties pretī citiem tuvākajiem pretiniekiem. Pārvarot šīs grūtības, "TTT juniores" cer, ka turpinājumā varētu uzlabot savu sniegumu un iegūt vērtīgu pieredzi, kas palīdzētu nākotnes spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas