• 2024. gada 27. jūlijs 14:49
  • NRA
  • 27

Pazuduši divi brālīši - Rafaels un Rūdolfs

Pazuduši divi brālīši Rīgā

Valsts policijas Rīgas Austrumu pārvalde ir uzsākusi meklēšanu diviem brālīšiem – septiņgadīgajam Rafaelu Kaktiniekam un piecgadīgajam Rūdolfa Kaktiniekam. Abi zēni pazuda šā gada 26. jūnijā, kad pēdējo reizi tika redzēti Rīgā, Ezermalas ielā, pie viņu tēva.

Informācija par pazudušajiem

Rafaels ir dzimis 2012. gadā, bet Rūdolfs – 2018. gadā. Policija aicina ikvienu, kuram ir informācija par zēnu atrašanās vietu, sazināties, lai palīdzētu atgriezt viņus drošībā. Zēnu meklēšanā ir iesaistītas gan policijas patruļas, gan brīvprātīgie, kuri vēlas palīdzēt izglābt mazos brālīšus.

Sabiedrības loma meklēšanā

Valsts policija vēršas pie sabiedrības ar lūgumu palīdzēt. Ja kādam ir redzēti Rafaels vai Rūdolfs vai ir jebkāda cita informācija, kas varētu būt noderīga meklēšanā, lūdzam ziņot policijai. Ir būtiski, lai visiem, kas iespējams var sniegt informāciju, ierobežotu neskaidrības un palīdzētu atgūt zēnus drošībā.

Secinājums

Šādas situācijas ir ļoti traģiskas un rada lielu satraukumu gan tuviniekiem, gan plašākai sabiedrībai. Mēs ceram, ka Rafaels un Rūdolfs tiks atrasti un drīz atgriezīsies mājās pie saviem mīļajiem. Policija aicina visus būt modriem un sniegt atsauksmes, kas var palīdzēt šajā valstī steidzamajā situācijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas