• 2024. gada 12. jūlijs 15:55
  • TV3
  • 9

Piektdien novērojami traucējumi "Pasažieru vilciena" mājaslapā un mobilajā lietotnē

Techniski traucējumi PV mājaslapā un mobilajā lietotnē

Piektdien PV publiskoja informāciju par tehniskiem traucējumiem savā mājaslapā un mobilajā lietotnē. Pēc uzņēmuma paziņojuma, traucējumi bija saistīti ar tehniskiem iemesliem, kas radīja grūtības piekļūt informācijai un izmantot pakalpojumus tiešsaistē.

Klients uztraucas par piekļuvi informācijai

Daudzi klienti izteica bažas par to, ka nevarēja ienākt PV mājaslapā vai lietot mobilās lietotnes, lai saņemtu svarīgu informāciju par savu ceļojumu vai biļetes pirkšanu. Šāds nespēks var ietekmēt klientu uzticību uzņēmumam un radīt neērtības ceļotājiem.

PV solījums atrisināt situāciju

Pēc traucējumu izraisītās sašutuma no klientu puses, PV sola, ka tehniskie speciālisti strādās pie šo problēmu novēršanas un nodrosinās, ka nākotnē tādas situācijas nepiemeklēs viņu mājaslapu un mobilās lietotnes. Uzņēmums aicināja klientus būt pacietīgiem un atturēties no nemitīgas lapas atkārtotas ielādes, jo tas var apgrūtināt tehnisko atjaunošanu.

Klients atbild uz PV informāciju

Pēc PV publiskotās informācijas, klienti pauduši atzinību par uzņēmuma atklātību un steidzami risinājumiem tehnikā. Tomēr daži klienti joprojām izsaka neapmierinātību par notikušo un uzskata, ka PV vajadzētu būt uzmanīgākiem, lai nodrošinātu mājaslapu un mobilās lietotnes darbību bez traucējumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas