• 2024. gada 18. jūlijs 07:17
  • NRA
  • 4

Pilnmēness Mežāzī un “Deja vu” sajūta  

Pilnmēness Mežāzī un “Deja vu” sajūta

Katru mēnesi pilnmēness ieiet citā zodiaka zīmē, taču gada laikā ir reizes, kad ir divi pilnmēneši pēc kārtas tajā pašā zīmē. Un tā ir arī noticis šovasar.

Pirmais pilnmēness Mežāža zīmē bija 22.jūnijā un tagad, otrais pilnmēness Mežāža zīmē un tā kulminācija būs 21.jūlijā plkst. 13:19.

Šis divu pilnmēnešu cikls vienas zodiaka zīmes ietvaros ir diezgan reti sastopams, tāpēc to var uzskatīt par īpašu astroloģisku notikumu. Tas rada "Deja vu" sajūtu un var izraisīt dažādas emocijas un notikumus sabiedrībā.

Mežāzis kā zodiaka zīme ir saistīts ar svarīgām tēmām kā pārmaiņas, transformācija un dziļa emocionāla pārdzīvojuma noturēšana. Tāpēc šis pilnmēneša periods Mežāzī var būt emocionāli iedarbīgs un rada iespēju pārskatīt savu dzīvi un attiecības ar citiem.

Lai gan astroloģija nav zinātniski pierādīta, daudzi cilvēki uzskata, ka zodiaka zīmes un kosmiskie notikumi ietekmē mūsu garīgo un emocionālo stāvokli. Tāpēc šis īpašais pilnmēneša cikls Mežāzī var būt interesants laiks, lai sevī apzinātu un atsvaidzinātu savas emocijas un domas.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas