Policija Rīgā meklē divus bezvēsts pazudušus bērnus, kuri pēdējo reizi redzēti pie tēva pāris dienas pēc Jāņiem

Valsts policija lūdz palīdzību

Valsts policija Rīgā ir uzsākusi meklēšanas operāciju, lai atrastu divus bezvēsts pazudušus bērnus, kuri pēdējo reizi tika redzēti pie sava tēva pāris dienas pēc Jāņu svinībām. Policija aicina visus iedzīvotājus būt modriem un sniegt informāciju, kas varētu palīdzēt atrast bērnus.

Bērnu pazušanas apstākļi

Divi mazgadīgie bērni, no kuriem viens ir piecu un otrs triju gadu vecs, pēdējo reizi tika pamanīti apmeklējot savu tēvu. Sīkāka informācija par apstākļiem, kādos bērni pazuda, pagaidām nav publicēta. Tomēr policija norāda, ka bērni ir pazuduši apstākļos, kas rada satraukumu un bažas par to drošību.

Policijas aicinājums

Policija aicina visus iedzīvotājus, kuri ir redzējuši bērnus vai kuriem ir kāda informācija par viņu atrašanās vietu, nekavējoties sazināties ar policiju. Katrs sīkums var būt nozīmīgs, un iedzīvotāju palīdzība ir būtiska šajā krīzes situācijā.

Sabiedrības reakcija

Šī traģiskā situācija ir radījusi lielu satraukumu un uzmanību sabiedrībā. Iedzīvotāji tiek aicināti izrādīt atbildību un palīdzēt meklēšanās procesā, daloties ar jaunumiem sociālajos tīklos un informējot draugus un paziņas.

Nobeigums

Policija turpina aktīvi strādāt, lai atrastu bērnus un nodrošinātu viņu drošību. Sabiedrība tiek lūgta būt atsaucīga un informēt policiju par jebkuru informāciju, kas var veicināt bērnu atrašanu. Mēs visi kopā varam palīdzēt, lai šī sirds sāpīgā situācija beigtos ar laimīgām sekām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas