Policijai pamatīgs ķēriens – plašā operācijā visā Latvijā aiztur "Telegram" narkotirgoņusDegpunktā
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 10:10
  • TV3
  • 3

Policijai pamatīgs ķēriens – plašā operācijā visā Latvijā aiztur "Telegram" narkotirgoņus

Plaša operācija visā Latvijā

Šoruden Valsts policija veica vērienīgu operāciju, kas aptvēra plašu Latvijas teritoriju, lai apkarotu narkotiku tirdzniecību. Rīgas reģiona policisti, sadarbojoties ar Galvenās kārtības policijas pārvaldes Speciālo uzdevumu bataljonu, īstenoja aizturēšanas un kratīšanas pasākumus, kas ļāva identificēt un aizturēt vairākus indivīdus, kurus aizdomās turēja par narkotisko vielu izplatīšanu saziņas platformā “Telegram”.

Ķeršanas rezultāti

Operācijas rezultātā policija no nelikumīgās aprites izņēma vairāk nekā septiņus kilogramus dažādu narkotisko vielu. Šī apjomīgā atsavināšana norāda uz to, cik nopietni ir problēmas ar narkotiku tirdzniecību Latvijā un cik aktīvi var vara rīkoties, lai ierobežotu šo likumpārkāpumu veidu.

Policijas stratēģija

Policijas iestādes turpmāk plāno paplašināt sadarbību ar citām organizācijām un apkaimēm, lai uzlabotu operatīvās izsekošanas metodes un efektīvāk cīnītos pret organizēto narkotiku tirdzniecību. Speciālie uzdevumu bataljoni un citi resursi tiks mobilizēti regulāri, lai uzraudzītu un nepieļautu potenciālos noziegumus tiešsaistē.

Iedzīvotāju loma cīņā pret narkotiku tirdzniecību

Valsts policija aicina iedzīvotājus aktīvi ziņot par aizdomīgām aktivitātēm un sniegt informāciju par iespējamiem narkotiku tirgotājiem, jo kopēja sabiedrības apzināšanās un iesaistīšanās ir būtiska, lai efektīvi cīnītos pret šiem noziegumiem. Policija uzsver, ka katrs ziņojums var būt izšķirošs cīņā pret narkotiku tirdzniecību Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas