Par narkotiku tirgošanu vietnē «Telegram» aiztur 11 personu organizētu grupu
Latvijā
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 09:21
  • LSM
  • 4

Par narkotiku tirgošanu vietnē «Telegram» aiztur 11 personu organizētu grupu

Aizturēšanas operācija

Valsts policija (VP) šoruden īstenojusi vērienīgas aizturēšanas un kratīšanas operācijas, kas vērstas pret narkotisko vielu tirdzniecību populārās saziņas platformā «Telegram». Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, šī operācija ir daļa no plašākas izmeklēšanas, kuras mērķis ir apkaut noziedzīgas grupas, kas izmanto tiešsaistes platformas narkotiku tirdzniecībai.

Izņemti ievērojami narkotiku apjomi

Kriminālprocesa ietvaros no nelikumīgās aprites ir izņemti vairāk nekā 7 kilogrami dažādu narkotisko vielu. Šāda vielu daudzuma izņemšana liecina par noziedzīgas grupas plašo darbību un to, cik nopietni ir narkotiku tirdzniecības apjomi Latvijā. Policija vērš uzmanību uz nepieciešamību apkarot šo noziedzīgo praksi un aizsargāt sabiedrību no narkotiku negatīvās ietekmes.

Aizturētie - iepriekš sodīti noziedznieki

Aizturēto personu skaits sasniedz 11, no kurām vairākas jau iepriekš ir sodītas par līdzīgiem noziegumiem. Tas liecina par to, cik sarežģīta un stabila ir šīs organizētās grupas struktūra, kā arī par nepieciešamību veikt stingrākus pasākumus, lai mazinātu recidīva iespējamību un apkarotu šo noziedzīgo darbību uz visiem laikiem.

Policijas aicinājums

Valsts policija aicina sabiedrību būt uzmanīgai un ziņot par jebkādām aizdomīgām aktivitātēm, kas var būt saistītas ar narkotiku tirdzniecību. Izsējo pārkāpumu novēršana ir visu sabiedrības locekļu pienākums, un tikai kopā mēs varam nodrošināt drošu un veselīgu vidi ikvienam. Policija turpinās strādāt pie šīs problēmas risināšanas un ieguldīs visus nepieciešamos resursus, lai paceltu cīņu pret narkotiku tirdzniecību jaunos kvalitātes līmeņos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas