“Maximas” veikalos Lietuvā vienu lietu varēs saņemt par brīvuPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:00
  • NRA
  • 5

“Maximas” veikalos Lietuvā vienu lietu varēs saņemt par brīvu

Akcijas atjaunošana "Maxima" veikalos

No šodienas, 2023. gada 24. oktobra, līdz nākamā gada februāra beigām atsevišķi "Maxima" veikali Viļņā atkal piedalīsies akcijā "Pārtikas atkritumu šķirošana", ziņo “tv3.lt”. Šī iniciatīva ir vērsta uz pārtikas atkritumu samazināšanu un ilgtspējīgas saimniekošanas veicināšanu, mudinot klientus piesaistīties šai svarīgai jomai.

Piedāvājums klientiem

Piedaloties šajā akcijā, "Maxima" klienti vienu noteiktu produktu varēs saņemt par brīvu, ja viņi pareizi šķiros pārtikas atkritumus. Tas ir lielisks veids, kā ne tikai saņemt bonusu, bet arī apzināties savu lomu vides aizsardzībā. Šāda pieeja ne tikai popularizē videi draudzīgu uzvedību, bet arī apstiprina veikalu saistības pret sabiedrību.

Ilgtspējīgas nākotnes redzējums

"Maxima" veikalu tīkls aktīvi strādā pie ilgtspējīgas attīstības mērķiem, un šāda veida akcijas ir solis pareizajā virzienā. Akcija "Pārtikas atkritumu šķirošana" palīdzēs ne tikai samazināt pārtikas atkritumu apjomu, bet arī informēs un izglītos patērētājus par svarīgu tēmu – atkritumu samazināšanu un resursu efektīvu izmantošanu.

Sabiedrības atsaucība un dalība

Sabiedrība tiek aicināta aktīvi piedalīties akcijā, tādējādi stiprinot apziņu par atbildīgu patēriņu un vides saglabāšanu. "Maxima" ir cerība, ka šī iniciatīva pulcēs lielu skaitu dalībnieku un veicinās pozitīvas pārmaiņas gan indivīdu, gan kopienu līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas