Veršakovs: Esam gatavi revanšētiesZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Veršakovs: Esam gatavi revanšēties

Izpratne par iepriekšējo zaudējumu

Dobeles handbola komanda _Tenax_, kas iepriekšējā sezonā piedzīvoja krasu zaudējumu EHF Eiropas kausa izcīņā, ir nolēmusi, ka šogad ir laiks revanšēties. Galvenais treneris Sandris Veršakovs uzskata, ka pieredze, ko spēlētāji guvuši no iepriekšējā turnīra, ir būtiska pamata daļa viņu gatavībā.

Trenera vēstījums par gatavību

Veršakovs ir apņēmības pilns, apstiprinot, ka komanda ir gatava cīnīties par uzvaru. "Mēs esam iemācījušies no savām kļūdām. Iegūtā pieredze no iepriekšējā zaudējuma mūs ir padarījusi spēcīgākus un apņēmīgākus,” teica treneris. Komandas rīcībā ir visi nepieciešamie resursi un saliedēšanās, lai veiksmīgi pārvarētu otro kārtu.

Fokusēšanās uz mērķiem

Pirmās kārtas spēles rezultāti un iepriekšējie turnīri ir palīdzējuši _Tenax_ izstrādāt skaidru stratēģiju. Sandris Veršakovs uzsvēra: "Mūsu mērķis ir ne tikai ieņemt labu vietu turnīrā, bet arī pierādīt sevi pret komandu, kas mūs pērn pieveica. Mēs esam gatavi un motivēti uzbrukumam."

Komandas mentalitāte un motivācija

Komanda apzinās, ka uzvaras ceļš ir piepildīts ar izaicinājumiem, tomēr Veršakovs ir pārliecināts, ka viņa spēlētāji ir pietiekami gatavi jebkurai situācijai. "Mēs paļaujamies uz komandas garu un atbalstu, un katrs spēlētājs zina, cik svarīga ir šī spēle mūsu posmā,” atzina treneris.

Noslēgumā: cerība uz uzvaru

Ar centieniem un eksperiences apziņu komanda _Tenax_ ir apņēmības pilna dot cīņu par uzvaru EHF Eiropas kausā. Visiem līdzjutējiem tiek solīta spraiga un emocionāla cīņa, kas noteikti sniegs iespēju revanšēties pērnajam zaudējumam. Veršakovs un viņa komanda tic, ka šis ir gads, kad viss var mainīties.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas