Līgatnes dabas taku saimei pievienojušies trīs burvīgi jenotsuņi Tipsis, Topsis un TīneDzīvnieki
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:09
  • TV3
  • 5

Līgatnes dabas taku saimei pievienojušies trīs burvīgi jenotsuņi Tipsis, Topsis un Tīne

Trīs jauni jenotsuņi pievienojušies Līgatnes dabas taku saimei

Līgatnes dabas taku saimei ir pievienojušies trīs burvīgi jenotsuņi — Tipsis, Topsis un Tīna. Šie jauniļi jau ir iejutušies savā jaunajā mājvietā un ir gatavi satikt tractapmeklētājus. Pirms došanās ziemas miegā, apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar šiem mīļajiem dzīvniekiem dabas taku teritorijā.

Traģēdija un jauna sākums

Jaunais mīlulis šajā ģimenē nav nācis vieglā ceļā. Tipsis, Topsis un Tīna agri pavasarī zaudēja savu mammu autoavārijā. Šis traģiskais notikums atstāja bērnus bāreņus, un tas bija jauns sākums viņiem. Pieredzējusī Līgatnes dabas taku zvērkope Velga Vītola uzņēmās rūpes par šiem maziem dzīvniekiem, nodrošinot, ka viņi saņem nepieciešamo aprūpi un mīlestību.

Ciemojieties un iepazīstiet jaunos iemītniekus

Līgatnes dabas takas pārstāve Eva Ezeraša aicina visus interesentus apmeklēt šo unikālo vietu un iepazīties ar jenotsuņiem, kuri tagad ir daļa no dabas taku ģimenes. “Mēs ceram, ka mūsu apmeklētāji gūs prieku no iespējas vērot šos dzīvniekus savā jaunajā vidē. Tas ir lielisks veids, kā mācīties par dabu un tās iemītniekiem,” norādīja Ezeraša. Apmeklētājiem ir iespēja iepazīties ar ne tikai ar jauniem iemītniekiem, bet arī ar citiem Līgatnes dabas taku iemītniekiem, veidojot saikni ar dabu un rūpējoties par tās saglabāšanu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas