Kristiāns Rojs Daņiļevičs metālmūzikas vokālu trenē mājās – ģimenei un kaimiņiem nav iebildumuIr talants!
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:15
  • TV3
  • 3

Kristiāns Rojs Daņiļevičs metālmūzikas vokālu trenē mājās – ģimenei un kaimiņiem nav iebildumu

Kristiāns Rojs Daņiļevičs un viņa mūzikas ceļš

16 gadus vecais Kristiāns Rojs Daņiļevičs ir ikdienā ne tikai aktīvs metālmūzikas klausītājs, bet arī talantīgs izpildītājs. Jaunietis ar dedzību trenē savu vokālu mājas apstākļos, krājot pieredzi, kas varētu pavērt ceļu uz viņa sapņu dalību grupā, kurā spēlētu līdzīgi domājoši mūziķi.

Atbalsts no ģimenes un kaimiņiem

Neraugoties uz metālmūzikas specifiku, Kristiāna ģimene un kaimiņi ir ļoti atbalstoši. Viņu entuziasms un vēlme attīstīt savu mūziku nerada neērtības, bet drīzāk veicina pozitīvu atmosfēru, kas ļauj jaunietim brīvi izpausties un trenēt savu vokālu bez uztraukumiem.

Dalība šovā “Ir talants!”

Kristiāns nesen piedalījās šovā “Ir talants!”, kas sniedza iespēju viņam parādīt savas vokālās spējas plašākai publikai. Šis šovs ir lieliska platforma, kas palīdz jaunajiem māksliniekiem attīstīties un gūt atpazīstamību, un Kristiāns cer, ka tā atnesīs viņam pirmos panākumus metālmūzikas jomā.

Nākotnes sapņi

Kristiāns sapņo par dienu, kad varēs uzstāties kopā ar grupu, kurā apvienojušies mūziķi, kuri share viņa kaislību un mīlestību pret metālmūziku. Viņa mērķis ir ne tikai radīt mūziku, bet arī dalīties savā talantā ar citiem, iedvesmojot tos, kas ieinteresēti šajā muzikālajā žanrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas