Kādi laikapstākļi gaidāmi oktobra izskaņā? Vēsta sinoptiķiZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Kādi laikapstākļi gaidāmi oktobra izskaņā? Vēsta sinoptiķi

Oktobra beigas ar siltumu

Sinoptiķi ziņo, ka oktobra izskaņā gaidāmā gaisa temperatūra turpinās saglabāties virs normas. Tas ir īpaši pozitīvs jaunums, ņemot vērā, ka tā ir laika posms, kad parasti tiek gaidīti dzesējoši vēji un aukstāka temperatūra. Siltākie laika apstākļi varētu būt ikdiena, ļaujot cilvēkiem turpināt izbaudīt ārā pavadīto laiku.

Nokrišņu prognozes

Atbilstoši sinoptiķu sniegtajai informācijai, oktobra izskaņā arī prognozēts mazs nokrišņu daudzums. Tas nozīmē, ka valsts teritorijā lielāka daļa laika varētu būt sausa, kas, iespējams, ļaus cilvēkiem ieplānot aktīvāku brīvā laika pavadīšanu. Dabas baudīšanas iespējas var būt vēl labākas, ja laika apstākļi saglabāsies labvēlīgi.

Ko sagaidīt tuvākajā nākotnē?

Lai gan oktobris parasti ir pārmaiņu laiks, šogad izskatās, ka laika apstākļi saglabāsies patīkami, un iedzīvotājiem būs iespēja pilnvērtīgi izbaudīt rudens krāsas un dabas skaistumu. Sinoptiķi aicina sekot līdzi nākamām prognozēm, jo laika apstākļi var ātri mainīties. Tomēr šobrīd izskats ir optimistisks, un gaidāmie siltie un sausi laikapstākļi noteikti priecēs daudzas ģimenes un aktīvās personas visā Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas