“Izplūdu asarās...” Antra pateicas Strenču ugunsdzēsējiem, kuri viņu atbrīvoja no salūzuša ratiņkrēslu pacēlājaZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

“Izplūdu asarās...” Antra pateicas Strenču ugunsdzēsējiem, kuri viņu atbrīvoja no salūzuša ratiņkrēslu pacēlāja

Izmisums Strenču bibliotēkā

Strenčos strādājošā bibliotekāre Antra Else sastapās ar negaidītu un satraucošu situāciju savā darbavietā. Viņa, kā parasti, centās izmantot ratiņkrēsla pacēlāju, lai izkļūtu no ēkas, taču pacēlājs negaidīti salūza un apstājās pusceļā. Šāda pieredze var būt patiesi traumatiska, un Antra, saskarsies ar neziņu, joprojām gaidīja palīdzību.

Palīdzība no ugunsdzēsējiem

Pēc tam, kad pacēlāja meistars uzņēmās zvanīt Antrai, viņa gaidīja viņa atzvanīšanu. Tomēr Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), iegūstot informāciju par situāciju, nekavējoties izvēlējās rīkoties. Ugunsdzēsēji, ierodoties uz vietas, bija apņēmības pilni un apzinājās, ka turpmāka gaidīšana varētu radīt risku Antras drošībai.

Antras pateicība un emocionālais brīdis

Kad ugunsdzēsēji sasniedza Antru, viņa izjuta milzīgu atvieglojumu. "Izplūdu asarās...” viņa pauda savas sajūtas, kad uzzināja, ka viņu drīz atbrīvos. Šāda veida glābšana ir ne tikai fiziska palīdzība, bet arī emocionāls atbalsts, kas var būt izšķirošs brīžos, kad cilvēki saskaras ar šķietami bezcerīgām situācijām. Antra ir dziļi pateicīga Strenču ugunsdzēsējiem par viņu ātro un profesionālo rīcību, kas ļāva viņai atgriezties pie ierastās ikdienas.

Secinājumi un uzsvars uz sabiedrības drošību

Šis gadījums atgādina par ugunsdzēsēju svarīgo lomu mūsu sabiedrībā. Ne tikai ugunsgrēku dzēšana, bet arī citu krīzes situāciju risināšana ir daļa no viņu ikdienas darba. Antras stāsts ir piemērs tam, cik svarīgi ir būt informētiem par savām apkārtnes drošības procedūrām un kā sadarbošanās var glābt dzīvības un palīdzēt cilvēkiem grūtībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas