Baltijas Baleta festivāls noslēgsies ar futūristiska mūsdienu baleta izrādi Cita pasauleZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Baltijas Baleta festivāls noslēgsies ar futūristiska mūsdienu baleta izrādi Cita pasaule

29. Baltijas Baleta festivāls: Noslēguma notikums tuvojas

Pirmdien, 4. novembrī, VEF Kultūras pilī norisināsies 29. Baltijas Baleta festivāla noslēdzošais notikums. Šis ikgadējais festivāls ir kļuvis par nozīmīgu notikumu kultūras kalendārā, pulcējot dejotājus, māksliniekus un kultūras profesionāļus no visām Baltijas valstīm.

Mūsdienu balets “Cita pasaule” - maģiska pieredze

Festivāla noslēguma izrāde ir Baltijas Baleta teātra (Baltijos Baleto Teatra) mūsdienu baleta izrāde “Cita pasaule”. Šī izrāde solās radīt maģisku atmosfēru, kurā Satiekas dejošana, mūzika un nākotnes fantāzijas.

Inspiritējoša mūzika un literatūras motīvi

Izrāde balstās uz leģendārās rokgrupas Depeche Mode mūziku, kas piešķir tam unikālu skanējumu un emocionālu dziļumu. Turklāt izrādē tiks izmantoti arī Haruki Murakami romāna “Skarbā brīnumzeme un pasaules gals” motīvi, kas iemīs literārus elementus ar baleta mākslu, radot neparastu, bet pārsteidzoši saskaņotu pieredzi.

Aicinājums apmeklētājiem

Baltijas Baleta festivāls ir lieliska iespēja visiem kultūras mīļotājiem izbaudīt augstas kvalitātes mākslas priekšnesumus. Aicinām ikvienu pievienoties šim neaizmirstamajam notikumam un iegrimt “Citas pasaules” burvībā, kurā vienkopus satiekas deja, mūzika un fantāzija.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas