FOTO: pēc piecu gadu pārtraukuma pie skatītajiem atgriezušies "Viktorijas eņģelīši". Tomēr, vai zīmols no savām kļūdām ir mācījies?Bizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: pēc piecu gadu pārtraukuma pie skatītajiem atgriezušies "Viktorijas eņģelīši". Tomēr, vai zīmols no savām kļūdām ir mācījies?

Vairāk foto skaties šeit

Atgriešanās Ņujorkā pēc piecu gadu pārtraukuma

Pēc piecu gadu pārtraukuma Ņujorkā atkal notika vērienīgā "Victoria's Secret" modes skate, kas ir pazīstama ne tikai ar iespaidīgajiem apģērbiem, bet arī ar saviem leģendārajiem eņģelīšiem. Šī pasākuma laikā uz skatuves defilēja pasaulē skaistākās sievietes, piesaistot leģendas cienīgu skatītāju interesi.

Sabiedrības dalītās domas

Lai gan daļa no skatītājiem un modes entuziastiem izrādīja sajūsmu par šī notikuma atgriešanos, citi pēc skate izteica kritiku. Pēc gadiem ilgas kritikas par nerealistiskajiem skaistuma standartiem, daudzi uzskata, ka "Victoria's Secret" zīmols joprojām neprot mācīties no savām kļūdām.

Vai zīmols ir mācījies no kļūdām?

Pasts kārtībā piesaista uzmanību ar savu spēcīgo vizuālo raksturu, taču pastāv jautājums, vai šī modes skate ir solis uz priekšu zīmola attīstībā. Kritiķi uzsver, ka uzņēmums joprojām turpina izplatīt idejas, kas varētu novest pie zema pašvērtējuma, īpaši starp jaunām sievietēm. Kaut gan zīmols ir veicis nelielas izmaiņas savā pieejā un izskatu dažādību, daudzi joprojām uzskata, ka tieši skaistumam ir jābūt daudzveidīgākam.

Noslēgumā

Šī modes skate ir ne tikai modes pasākums, bet arī sabiedrības diskusija par skaistumu un tā standartiem. "Victoria's Secret" jauno centru ir jāizvērtē ne tikai no vizuālā aspekta, bet arī, ņemot vērā to, kā tā ietekmē uzņēmuma reputāciju un sabiedrības uzskatus par skaistumu. Laiks rādīs, vai zīmols spēs pielāgoties un mācīties no pagātnes kļūdām vai paliks iestrēdzis savos vecajos stereotipos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas