"Celtics" NBA sezonu sāk ar uzvaru, saņem čempionu gredzenus; Porziņģis turpina dziedēt savainojumusSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Celtics" NBA sezonu sāk ar uzvaru, saņem čempionu gredzenus; Porziņģis turpina dziedēt savainojumus

Celtics ievada sezonu ar pārliecinošu uzvaru

Bostonas "Celtics" ir veiksmīgi uzsākuši savu 2023. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu, izcīnot pārliecinošu uzvaru pirmajā spēlē pret komandu ar rezultātu 132:109. Šis mačs ir simbolisks ne tikai ar rezultātu, bet arī ar to, ka "Celtics" spēlētāji saņēma čempionu gredzenus, atgādinot par iepriekšējās sezonas sasniegumiem.

Porziņģis turpina cīņu ar savainojumiem

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kas pārstāv "Celtics", diemžēl izlaida šo maču sakarā ar savainojumu. Tas sagādā rūgtumu faniem, jo Porziņģis ir bijis viens no komandas vadošajiem spēlētājiem, un ikviens cer, ka viņš drīzumā atgriezīsies laukumā. Komandas treneri un līdzjutēji noskaņoti cerīgi par viņa atgriešanos, jo Porziņģis ir izrādījis lieliskus sniegumus savā karjerā.

Komandas perspektīvas sezonā

Ar uzvaru sezonas sākumā "Celtics" ir parādījuši, ka komanda ir gatava sasniegt augstus mērķus, neskatoties uz Porziņģa prombūtni. Spēlētāji demonstrēja stingru komandas darbu un izturību, kas liecina par labu sagatavošanu un apņēmību, lai cīnītos par čempiona titulu. Sezona solās būt aizraujoša, un fani ar nepacietību gaida, kad Porziņģis atgriezīsies laukumā, lai papildinātu komandas spēku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas