VIDEO: krievu MMA cīkstonis par ringā izdarīto saņem mūža diskvalifikācijuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

VIDEO: krievu MMA cīkstonis par ringā izdarīto saņem mūža diskvalifikāciju

Video skaties šeit

Jaunā cīkstoņa debija beidzas katastrofāli

21 gadu vecais krievu MMA cīkstonis Idriss Abdurašidovs ir saņēmis mūža diskvalifikāciju no boksa pēc nesen noslēgtas debijas cīņas. Šis lēmums nāca pēc tam, kad sportists izrādīja necieņu pret sporta garu un noteikumiem, kā rezultātā cīņas laikā notika nepieļaujamas darbības.

Diskvalifikācijas iemesli

Abdurašidova debijas cīņa notika, kad viņš pārkāpa vairākus centrālos MMA noteikumus, kas vērsti uz sporta drošību un sportisko godīgumu. Līdz ar to šādas rīcības rezultātā federācija ir pieņēmusi stingru lēmumu, kas varētu ietekmēt ne tikai cīkstoņa karjeru, bet arī viņa reputāciju sporta kopienā.

MMA pasaule reaģē uz notikumu

Reakcija uz šo notikumu bijusi ļoti daudzveidīga. Daudzi eksperti un citi cīkstoņi ir izteikuši sašutumu par Abdurašidova rīcību un aicina ieviest vēl stingrākas sankcijas, lai pasargātu sportistus no ciešanām un apzinātām krāpšanās darbībām. Tiek uzsvērts, ka šāda rīcība ne tikai kaitē sportista karjerai, bet arī apdraud citu cīkstoņu drošību.

Abdurašidova nākotnes perspektīvas

Mūža diskvalifikācija nozīmē, ka Idriss Abdurašidovs vairs nevarēs piedalīties nekādās MMA sacensībās, kas ir būtiska par viņa karjeru un nākotni sportā. Parasti šādi soļi tiek veikti, lai nosūtītu skaidru ziņu, ka līdzīga rīcība nav pieņemama un neliecina par profesionālu attieksmi pret šo sporta veidu. Sekos viņa nākotnes attīstība un iespējamās atsaukšanās uz šo lēmumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas