FOTO: likumsargi lūdz palīdzību agresīva vīrieša atpazīšanāZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: likumsargi lūdz palīdzību agresīva vīrieša atpazīšanā

Vairāk foto skaties šeit

Likumsargi lūdz sabiedrības palīdzību

Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas Centra pārvalde ir izsludinājusi aicinājumu sabiedrībai, lūdzot palīdzību agresīva vīrieša atpazīšanā. Policija vērsusies pie iedzīvotājiem pēc informācijas par notikumu, kas noticis šī gada 7. oktobrī, Grēcinieku ielā 1, Rīgā.

Notikuma detalizācija

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju, vīrietis, kurš redzams pievienotajos attēlos, fiziski iespaidoja citu personu. Šis incidents ir radījis bažas iedzīvotāju vidū, un policija cer, ka sabiedrība varēs sniegt noderīgu informāciju par šo vīrieti.

Palīdzība un kontaktinformācija

Ikviens, kuram ir kāda informācija par notikušo vai par attēlos redzamo vīrieti, tiek aicināts sazināties ar policiju. Izsaucam jums pievērst uzmanību un dalīties ar visiem iespējamiem datiem, kas var palīdzēt šo gadījumu atrisināt. Jūsu atsaucība var būt izšķiroša, lai nodrošinātu sabiedrības drošību.

Noslēgumā

Šī ir iespēja ikvienam no mums būt aktīvam un palīdzēt atrisināt nepatīkamu situāciju. Policijas lūgums ir skaidrs - ja redzējāt vai dzirdējāt kaut ko, kas varētu palīdzēt, nelieciet to novārtā. Drošība ir mūsu visu kopējā atbildība.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas